Anna Lesko, deranjată de atitudinea băieților: ”Nu au avut caracter în ceea ce mă privește”

Data actualizării: | Data publicării:
Anna Lesko, captură foto FERMA, PROTV
Descriere foto: Anna Lesko, captură foto FERMA, PROTV

Este săptămâna decisivă.  Spiritele se încing în FERMĂ. 

Potrivit Protv, în ediția de Luni, concurenții care s-au întors în fermă au avut de ales, dintre cei 4 concurenți, o personă care să plece acasă. Toți băieții au nominalizat-o pe Anna Lesko. 

Astăzi, Anna Lesko dorește explicații și răspunsuri la întrebările pe care aceasta le are. 

Înainte de a merge la duel, Anna Lesko i-a cerut permisiunea Mihaelei Rădulescu, pentru a ține un ultim discurs în fața tuturor. Mihaela a aprobat cererea vedetei. 

”Îmi doresc foarte mult să avem puțină răbdare cu toții. Îmi doresc ca acești oameni să încerce să se deschidă. Ieri am fost propusă pentru excludera din această finală. Nu am nimic împotrivă, deoarce cunosc jocul. În legatură cu voturile din partea femeilor, nu pot spune nimic, deoarce mă așteptam la așa ceva. Despre băieți nu pot să spun același lucru, m-au surprins. M-au șocat. Această fermă nu este doar despre dueluri, ci și de resonsabilizare. Am făcut totul din suflet, pentru mine nu este un joc. Pentru mine este o realitate. Am fost târâtă, jegoasă și multe alte lucruri, le-am trăit pe toate, aici în Fermă. Hai să motivăm, hai să spunem lucrurile pe nume. De ce Ana nu merită să fie aici. Nu ați avut caracter pentru a vă motiva alegerile”, a spus vedeta potrivit Protv. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel