Anna Lesko, adevărul despre despărțirea de tatăl copilului ei: „El nu a fost pregătit, problema am semnalat-o eu”

Data actualizării: | Data publicării:
Anna Lesko, captură foto FERMA, PROTV
Descriere foto: Anna Lesko, captură foto FERMA, PROTV

Anna Lesko a avut de-a lungul timpului relații amoroase cu bărbați cunoscuți din showbiz. Dar după despărțirea de Dj Vinnie, aceasta a preferat să se ocupe doar de creșterea fiului ei. 

Anna Lesko și Dj Vinnie au surprins pe toată lumea după ce în anul 2019 au anunțat că se despart, după o relație de 8 ani. Nimeni nu a înțeles atunci ce a dus la separarea celor doi, dar toată lumea a observat că artista și-a ținut viața amoroasă departe de lumina reflectoarelor și nu s-a mai afișat cu niciun alt bărbat de atunci. 


Ce spune Anna Lesko despre motivul care a dus la despărțirea de tatăl copilului ei. 


„El nu a fost pregătit, problema am semnalat-o eu. Eram pe jumătate de măsură. Mie îmi place să fiu wow, să am parte de pasiune în dragoste. Noi am împărţit scena împreună, casa împreună, eram non-stop împreună. Nu a mai mers. Am avut o poveste de dragoste frumoasă, dar s-a dus”, a spus Anna Lesko, în emisiunea „La cină” de la Digi 24. 


Artista susține că nu mai crede în căsătorie, doar în cununia religioasă. Aceasta spune că în ziua de azi femeia câștigă uneori mai mulți bani decât bărbatul, așa că pentru ea, cununia civilă nu mai are niciun sens. 


„Nu cred în căsătorie. Altădată, în alte vremuri, era ceva interesant poate. În afară de capitolul religios, eu nu văd ce rost are alianţa asta în ziua de azi, când femeile muncesc la fel de mult ca şi bărbaţii şi câştigă chiar mai mulţi bani”, a mai spus artista. 


Anna Lesko declara în urmă cu mai mult timp că atunci când l-a văzut pe fostul ei partener, DJ Vinnie, nu a simțit că acesta ar fi sufletul ei pereche, ci tatăl copilului ei. 


„L-am privit pe Adrian când l-am întâlnit prima oară… ştiu că sună telenovelistic, dar aşa este. Când l-am întâlnit, am simţit că el, în primul rând, nu că el este alesul meu, astea sunt basme, că  este jumătatea ta, nu cred în astea.


Ca să fie jumătatea ta lucrezi mult de tot la aspectul ăsta. Când l-am văzut pe Adrian, am ştiut că el va fi tatăl copilului meu. Asta e ceva ce nu pot să îmi explic neapărat”, declara Anna Lesko în urmă cu mai mult timp, în emisiunea Refresh, by Oana Turcu.

 

Citește și: Codin Maticiuc, despre pasiunea iubitei sale, Ana Pandeli: „Gagica mea e nebună”. Ce a făcut mama fetiței lui



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel