Anna Lesko, adevăratul motiv care a dus la despărțirea de tatăl copilului ei: "Eu sunt o femeie care trăieşte"

Data publicării:
Anna Lesko, sursa instagram
Descriere foto: Anna Lesko, sursa instagram

Anna Lesko a vorbit pentru prima dată despre separarea de tatăl copilului ei.

Anna Lesko este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă vocea care a consacrat-o, vedeta este tare mândră și de felul în care arată, deși a dat naștere și unui copil. Artista este o mămică singură, însă a evitat luni la rând să vorbească despre acest subiect. Acum, Anna Lesko a decis să dezvăluie  motivul separii de tatăl copilului ei.

Anna Lesko și Adrian Neniță au format timp de opt ani una dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Despărțirea celor doi a venit ca un șoc pentru fani. La acel moment, artista a refuzat să vorbească despre motivul separării celor doi.

Cu toate că Anna Lesko și fostul ei au decis să meargă pe drumuri separate în viață, cei doi s-ar fi înțeles în privința copilului. De dragul băiețelului lor, Anna Lesko și DJ Vinne, pe numele de scenă, au decis să colaboreze și să facă tot ce le stă în putință pentru buna creștere a lui Adam.

”Nu mai privim în aceeaşi direcţie. Mergem aşa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăieşte. Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simţit-o. 

Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa… pur şi simplu, să treacă. Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură. Ne-am apropiat foarte tare, am împărţit scena împreună, drumurile le făceam împreună, casa împreună, problemele împreună, totul împreună. El DJ, eu cântăreaţă. Nu merge, se macină foarte mult, se uzează enorm. Ne-am înţeles foarte bine, am avut o poveste de dragoste foarte frumoasă, dar s-a dus”, a declarat Anna Lesko la Digi 24.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel