Anna Lesko, mai fierbinte ca niciodată: "Vrei să ne distrugi"

Data publicării:
Anna Lesko, instagram
Descriere foto: Anna Lesko, instagram

Chiar dacă temperatura în termometre a scăzut considerabil, Anna Lesko sfidează vremea cu noua sa ipostază incendiară.

Anna Lesko este lipsită de inhibiții și știe cum să înfierbânte imaginația bărbațiilor. Nu trece zi în care artista să nu-și arate trupul în toată splendoarea lui, spre deliciul fanilor. În cea mai recentă imagine postată pe rețelele de socializare, Anna Lesko apare din nou într-o ipostază fierbinte. Bucuroasă de venirea prime zăpezi din acest an, dar și de marea sărbătare de Sfântul Andrei, Anna Lesko s-a fotografiat pe balcon, îmbrăcată sumar, într-o cămașă albă, care îi lăsa la vedere sânii apetisanți și o pereche de chiloți negrii, cu talie înaltă, care îi punea în evidență abdomenul bine lucrat. Tot ce îi ținea de cald artistei era o ceașcă de cafea pe care o ținea în mână.

În dreptul fotografiei, artista a ținut să-și invite admiratorii afară, la zădapă: "Hai afară la zădadă ", a scris ea pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko)

 

Fanii au fost înnebuniți de noua apariției a vedetei și au asaltat-o cu mii de aprecieri și sute de like-uri: "WOW! Ești frumoasă!/ Știu ce vrei,să ne distrugi pe noi bărbați/ Ești superbă/ Ai un corp perfect" , au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel