Anna Lesko, devastată după plecarea lui Piștereanu:”Am experimentat senzații pe care nu le-am avut în nicio relație”

Data actualizării: | Data publicării:
Anna Lesko, foto instagram
Descriere foto: Anna Lesko, foto instagram

 Anna Lesko a rămas cu inima frântă după plecarea lui Piștereanu din competiție

Duelul dintre Andrei Stoica și George Piștereanu a fost unul dintre cele mai intense de până acum.

Lupta dintre cei doi ”frați” a fost una foarte strânsă. Au avut două probe de finalizat. În prima probă trebuiau să recupereze cu gura mere dintr-un butoi plin cu apă și să le arunce la coș, iar a doua probă a constat în construirea unei băncuțe care trebuia să se potrivească într-un anumit model. 

În urma duelului, George Piștereanu a pierdut și a părăsit competiția, dar nu înainte de a transmite câteva gânduri adversarilor.

”Vă mulțumesc că ați fost niște oameni extraordinari, cu bune și cu rele, că așa este în viață. Mulțumesc Gabi, că ai arătat cine ești, chiar am vrut să spun chestia asta cu adevărat. Multțumesc Elena, că ai reușit prin acest proiect să te dezvolți mai mult în direcția de care noi vorbeam și mulțumesc Lesko că nu ai luat pătura dintre noi, doamne ferește unde ajungeam”, a spus Piștereanu, potrivit Protv. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vrei nu vrei bea Grigore agheasmă!

O postare distribuită de George Pistereanu (@george_pistereanu) pe

Mesajul lui Piștereanu a atins-o la suflet pe Anna Lesko spunând că: ”Georgică, îmi ești atât de drag, am experimentat alături de tine niște senzații  pe care nu le-am experimentat nici în relațiile anterioare, cele mai intime, după cum știi. Îți mulțumesc, din suflet, pentru absolut toate senzațiile pe care le-am trăit alături de tine și ai făcut foarte bine că nu ai dat păturica la o parte, o să îmi fie foarte dor de tine, știu că nu știi numărul meu de telefon și nu ai cum să-l obții, dar... ești senzație”, a spus vedeta.

La finalul competiției, Goerge Piștereanu a trimis și un mesaj în mediul online, arătând că indiferent de situație și de rezultat el va rămâne cu capul drept si cu picioarele înainte, exact cum a intrat în această competiție. 

”S-a mai dus un proiect, o experiență frumoasă alături de niște caractere foarte puternice și bine alese. Singurul lucru pe care l-am descoperit în această competiție și practic mi-a făcut șederea mai plăcută a fost prietenia cu FRĂȚII STOICA, în care am descoperit niște bărbați adevărați pe care îi respect și îi stimez și cu care aș merge la orice luptă oricând. Nu pot să nu amintesc de momentele frumoase cu Ana Lesko și glumele care au făcut mai frumoasă competiția. Da, am fost și acid (și poate o să mai fiu) așa sunt eu când mă deranjează ceva, dar nu cred că se aștepta cineva la perfecțiune din partea mea. Te pup Anuakiș . Nu pot să spun că acest concurs m-a schimbat sau m-a transformat, mai degrabă cred că toate greutățile vieții de până la FERMĂ m-au pregătit pentru această  perioadă”, a transmis actorul pe contul lui de instragram

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S-a mai dus un proiect, o experiența frumoasa alături de niște caractere foarte puternice și bine alese. Singurul lucru pe care l-am descoperit in aceasta competiție și practic mi-a făcut șederea mai plăcută a fost prietenia cu FRĂȚII STOICA, in care am descoperit niște bărbați adevărați pe care ii respect și ii stimez și cu care as merge la orice lupta oricând. Nu pot sa nu amintesc de momentele frumoase cu Ana Lesko și glumele care au făcut mai frumoasa competiția. Da am fost și acid (si poate o sa mai fiu) așa sunt eu când ma deranjează ceva, dar nu cred ca se aștepta cineva la perfecțiune din partea mea. Te pup Anuakis . Nu pot sa spun ca acest concurs m-a schimbat sau m-a transformat, mai degrabă cred ca toate greutățile vieții de pana la FERMA m-au pregătit pentru aceasta perioada. Exista o sărbătoare la makedoni și cred ca și in alte culturi unde este o zi in care sa îți ceri scuze pentru greșelile de peste an, așa și eu imi cer scuze dacă v-am supărat cu ceva, sa ma iertati ca eu m-am cam distrat ???????? Va pup cu drag???????????? PS: Ne vedem la FERMA 6 :)))) @andrei1stoica @b.stoica @anna_lesko @elennaq @chef_gabriel_toader @giulianahmany @fermaprotv @viziru @viviana.sposub @george_burcea @protvplus.ro @protv_romania @radumarcel.m @andreeaantonescu @anisia.gafton @alinapuscau_ @ana.maria.ababei @andaadam @paul_diaconescu @cezar.ouatu @mihaelaradulescuschwartzenberg @ciovicaoctavian

O postare distribuită de George Pistereanu (@george_pistereanu) pe

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel