ANM. Prognoza METEO. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarea patru săptămâni. 

Săptămâna 23.08.2021 – 30.08.2021

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade în regiunile vestice, nord-vestice, centrale și de nord-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile centrale și la munte.

Săptămâna 30.08.2021 – 06.09.20

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 06.09.2021 – 13.09.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile nordice și estice.

Săptămâna 13.09.2021 – 20.09.2021

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel