ANM.METEO: Vreme în răcire accentuată în Capitală, duminică; temperatură maximă va fi de 11-12 grade

Data publicării:
Ploaie, foto Unsplash/ autor: Erik Witsoe
Descriere foto: Ploaie, foto Unsplash/ autor: Erik Witsoe

Vremea se va menţine frumoasă în Capitală, sâmbătă, cu temperatură de până la 26 grade, însă duminică se va răci accentuat, iar temperatura maximă va scădea la 11-12, grade, pentru ca luni să crească uşor, până la 15 grade, conform prognozei speciale pentru Bucureşti emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Astfel, de sâmbătă, ora 13:00, până duminică, ora 9:00, vremea va fi frumoasă şi se va menţine deosebit de caldă, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul a 26 de grade şi o minimă de 8-11 grade. Cerul va fi mai mult senin, exceptând ultimele ore ale intervalului când vor fi înnorări. Vântul va sufla slab şi moderat.

De duminică, ora 9:00, - până luni, ora 9:00, vremea se va răci accentuat, cerul va fi noros, în mare parte din interval va ploua şi se vor acumula în jurul a 15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, mult mai coborâtă decât în mod obişnuit în această perioadă din an, va fi de 11-12 grade, iar cea minimă de 4-5 grade.

De luni, ora 9:00, - până marţi, ora 9:00, deşi valorile termice diurne vor fi în creştere uşoară, vremea se va menţine mai rece decât normal în a doua decadă a
lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi condiţii ca trecător sa plouă slab, mai ales dimineaţa. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 15 grade, iar cea minimă va fi de 2-3 grade, mai scăzută în zona periurbană, până la 0 grade, relatează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel