ANM a modificat prognoza meteo pe o lună. Iată ce anunță meteorologii: Când vom avea, în sfârșit, vreme normală

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Victor Larracuente
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Victor Larracuente

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pe o lună. 

Conform prognozei meteo actualizate, vom mai avea vreme mai rece și ploioasă până aproape de sfârșitul lunii aprilie. Abia din 24 aprilie 2023, vremea ar urma să se revină spre normalul perioadei, deși precipitațiile încă se anunță excedentare în unele zone. 

Vremea 10 - 17 aprilie 2023

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sud-estice, nord- vestice, dar și local deficitar în cele sudice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea 17 - 24 aprilie 2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în extremitatea de sud și de sud-vest a țării, precum și la munte iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile extracarpatice, dar și local deficitare în nord-vestul țării, iar în rest se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval.

Citește conntinuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel