Angelina Jolie, vești proaste în cazul divorțului de Brad Pitt. Ce au decis judecătorii

Data actualizării: | Data publicării:
 TODAY, captură youtube.com
Descriere foto: TODAY, captură youtube.com

Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt este în plină desfășurare, însă veștile proaste continuă să vină pentru fosta soție a actorului.

Cererea Angelinei Jolie de a schimba judecătorii în cazul  divorțului cu Brad Pitt a fost respinsă. Judecătorul care prezidează procesul lor lung de divizare va rămâne la locul său.

Încercarea Angelinei Jolie de a-l îndepărta pe judecător în cazul divorțului de Brad Pitt a fost respinsă.

Judecătorul președinte John W. Ouderkirk va rămâne la locul său, conform unei hotărâri pronunțate la 16 noiembrie de Curtea Superioară a Californiei din județul Orange, în documentele obținute de PEOPLE. Hotărârea afirmă că mișcarea Angelinei Jolie a fost „intempestivă”, deoarece Ouderkirk a dezvăluit implicarea sa în firma de avocatură a avocatului lui Brad Pitt înainte de a primi dosarul de divorț al fostului cuplu și că Angelina a fost conștientă de acest fapt în ultimii doi ani. 

Actrița în vârstă de 45 de ani a căutat ca Ouderkirk să fie eliminat de la supravegherea cazului de divorț cu actorul în vârstă de 56 de ani în documentele depuse la 7 august 2020, unde a susținut că judecătorul „nu a făcut dezvăluiri obligatorii în timp util ale relației profesionale continue între el și avocații actorului Moneyball. 

Avocații lui Brad Pitt au numit atunci cererile Angelinei pentru un nou judecător „o încercare de a întârzia soluționarea problemelor de custodie îndelungate în acest caz”. Brad a căutat un acord de custodie de 50-50 cu Angelina asupra celor cinci copii minori ai cuplului, dar ea s-a luptat cu actorul la cererea acestuia. Perechea s-a despărțit în septembrie 2016 și continuă să se ocupe de custodia lui Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani și a gemenilor Knox și Vivienne, 12 ani. Copilul cel mare Maddox are acum 19 ani și este un adult legal.

Aceasta este doar cea mai recentă evoluție în lupta divorțului și custodiei, întrucât avocata Angelinei, Priya Sopori, a depus un „Aviz de retragere a procurorului de cazier” pe 9 octombrie la Curtea Superioară din Los Angeles. Lucrase alături de avocatul principal al lui Angie, Samantha Bley DeJean, înainte de a renunța la caz, potrivit Hollywood life.

Avocatul principal al divorțului, Raoul Felder, de la  Stutman Lichtenstein & Felder, a spus la vremea respectivă că părăsirea cazului pare a fi o veste bună pentru Brad. „Dacă aș fi domnul Pitt, aș fi foarte fericit pe baza acestor documente judiciare, deoarece nu există multe lucruri mai rele decât acestea care s-ar putea întâmpla. Practic se spune că se întâmplă ceva rău în cazul petiționarilor ", a explicat Felder. „Fie pur și simplu nu urmărește sfatul avocatului sau există un motiv pentru care avocatul vrea doar să renunțe la caz”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel