Angelina Jolie susține legea împotriva violenței domestice: Violenţa din familie s-a normalizat în ţara noastră

Data publicării:
Sursa foto: Captură video, Angelina Jolie, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Captură video, Angelina Jolie, Instagram

Angelina Jolie trage un semnal de alarmă, în privința violenței domestice asupra femeilor.

Actrița Angelina Jolie a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre noua lege adoptată de Joe Biden, împotriva violenței domestice asupra femeilor. Vedeta se arată a fi foarte afectată de acest subiect care, spune ea, este o problemă gravă a țării în care trăiește.

„Este personal pentru toată lumea. Pentru toți cei cărora le pasă de familie, pentru cei cărora le pasă de copii, pentru cei cărora le pasă de propria siguranță și de sănătatea comunității lor. Țara asta nu recunoaște că are o problemă serioasă în ceea ce privește violența domestică și abuzul asupra copiilor”, a spus Angelina Jolie, în cadrul emisiunii Nightly News’ Kate Snow, potrivit elle.

Angelina Jolie s-a implicat direct, ca această lege să fie adoptată

Actrița a fost și cea care a prezenta în cadrul Congresului Statelor Unite această lege, vrând să-i convingă, astfel, pe cei aflați la putere să ia atitudine. Aceasta a evidențiat faptul că nu doar femeile au de suferit, în urma violenței, ci și copiii, care rămân traumatizați, din cauza celor întâmplate acasă. 

„Adevărul îngrozitor este că violenţa din familie s-a normalizat în ţara noastră. Mă gândesc la copiii care sunt terorizaţi şi care suferă în acest moment, precum şi la numeroasele persoane pentru care această lege soseşte prea târziu”, a mai spus Angelina Jolie.

Ce mesaj le-a transmis Angelina Jolie urmăritorilor ei

Actrița a fost însoțită și de fata ei, în tot acest demers, lucru pe care l-a mărturisit chiar ea, pe rețelele de socializare.

„Sunt onorată să vizitez Washington, DC, împreună cu Zahara, și să lucrez cu avocați și politicieni pentru a moderniza și consolida #ViolenceAgainstWomenAct pentru a include protecție pentru sănătatea și siguranța copiilor, a comunităților de culoare, a triburilor, a supraviețuitorilor LGBTQ, a zonelor rurale și a tuturor supraviețuitorilor”, a scris Jolie la momentul respectiv pe contul său de Instagram.

În urmă cu câțiva ani, Angelina Jolie l-a acuzat pe fostul ei soț, Brad Pitt, de violență domestică. Actrița ar fi declarat faptul că bărbatul ar fi apelat la acte de violență împotriva băiatului lor, Maddox. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel