Angelina Jolie și Salma Hayek fac echipă într-un film cu supereroi: The Eternals

Data publicării:

Angelina Jolie și Salma Hayek vor face echipă în cel mai nou film cu supereroi de la Marvel: The Eternals.

Fanii Avengers au un motiv de bucurie. Chiar dacă producția a luat o pauză momentan, cei de la Marvel le-au pregătit un nou film cu supee-eroi, care se anunță a fi un succes colosal, dacă ne uităm la numele grele din distribuție. 

„The Eternals”, regizat de Chloe Zao, cea care a obținut anul acesta mai multe trofee Oscar pentru filmul „Nomadland”, va avea lansarea în cinematografe pe 5 noiembrie.


„The Eternals” spune povestea unor ființe supranaturale, care s-au integrat în diferite culturi de pe Pământ, pentru a ajuta la progresul omenirii. Din trailer, povestea pare o continuare a ceea ce s-a întâmplat în „Avengers: Endgame”.

Pe lângă Salma Hayek și Angelina Jolie, publicul îl va putea revedea și pe Kit Harington, cunoscut pentru rolul lui Jon Snow din „Game of Thrones”.

Spiral, al nouălea film din franciza "Saw", a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american

Angelina Jolie poate fi urmărită și în "Those Who Wish Me Dead",  care a debutat pe locul al treilea în box-office-ul nord-american după ce a vândut bilete în valoare de 2,8 milioane de dolari. Acest film distribuit de Warner Bros. este difuzat simultan şi pe platforma HBO Max, însă nu a beneficiat de o campanie consistentă de promovare în cinematografe din cauza pandemiei de COVID-19. Potrivit specialiştilor, filmele care se adresează întregii familii şi cele care abundă în efecte vizuale generate pe computer reprezintă în această perioadă de criză sanitară opţiuni mult mai populare în rândul spectatorilor care aleg să meargă la cinematograf.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel