Angelina Jolie, probleme de sănătate? Cum arată actrița la 45 de ani: "Corpul meu a suferit enorm"

Data publicării:
Angelina Jolie. Foto: Agerpres
Descriere foto: Angelina Jolie. Foto: Agerpres

Angelina Jolie și-a șocat fanii cu ultimele apariții. Silueta actriței a ridicat multe semne de întrebare în jurul ei.

Angelina Jolie a fost considerată ani a rând una dintre cele mai frumoase femei din lume. Actrița a încercat întotdeauna să își țină departe de ochii curioșilor viața personală, dar și problemele cu care se confruntă. Cu toate astea, schimbarea fizică a Angelinei Jolie a ridicat mult semne de întrebare în jurul ei, mai ales după ce în ultima perioadă a fost extrem de afectată după despărțirea de Brad Pitt.

Frumoasa actriță este întotdeauna o prezentă spectaculoasă. Acesta a reușit să se afirme prin frumusețea ei, dar și prin abilitățile sale de actorie. De asemenea, actrița a fost mereu o sursă de inspirație în rândul femeilor, aceasta fiind mama a șase copii.

Angelina Jolie, probleme de sănătate? 

Utima apariție a vedetei i-a îngrijorat pe fani, care acum se întreabă dacă nu cumva Angelina Jolie se confruntă cu probleme de săntate.

În trecut, au existat mai multe discuții legate de kilogramele actriței, care la un moment dat cântărea chiar și 35 de kilograme. Acest lucru s-a întâmplat imediat după divorțul de Brad Pitt. Mai mult decât atât, recent s-a speculat că aceasta ar cântări doar 44 de kilograme. Angelina Jolie a fost surprinsă recent pe stradă în timp ce purta haine inchise la culoare, extrem de largi.

În ciuda tuturor speculațiilor, Angelina Jolie a ținut să declare faptul că se simte foarte bine în corpul ei, chiar dacă trecerea anilor și problemele i-au adus și unele schimbări.

„Corpul meu a suferit enorm în ultimii zece ani şi am atât cicatrici vizibile, cât şi invizibile. Cele invizbile sunt mai greu de vindecat. Viaţa ia o mulţime de întorsături. Uneori eşti rănit, îi vezi suferind pe cei pe care îi iubeşti şi atunci nu poţi fi la fel de liber şi de deschis pe cât îşi doreşte spiritul tău. Dar simt că sângele îmi curge din nou prin vene”, a declarat actriţa, pentru Harpers Bazaar.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel