Război între Brad Pitt și Angelina Jolie. Lupta pentru custodia copiilor este tot mai dură

 TODAY, captură youtube.com
Descriere foto: TODAY, captură youtube.com

Angelina Jolie se luptă cu toate armele împotriva fostului soț, Brad Pitt, pentru a obține custodia copiilor.

Echipa juridică a Angelinei Jolie a experimentat o scuturare în timpul luptei sale în curs de custodie cu fostul soț, Brad Pitt. Priya Sopori, care a lucrat alături de avocata principală a Angelinei, Samantha DeJean, a depus o „Notificare de retragere a procurorului de cazier” la Curtea Superioară din Los Angeles pe 9 octombrie, conform unui document al instanței examinat de HollywoodLife.

Documentul nu menționează motivul avocatului pentru retragerea din dosarul de custodie.

Bătălia juridică a lui Angelina și Brad a început în septembrie 2016, când Angelina a cerut divorțul și a solicitat custodia legală comună, dar și custodia fizică primară a celor șase copii ai lor. Brad Pitt a răspuns la depunerea divorțului în noiembrie 2016 și a cerut custodia legală și fizică comună a celor șase copii ai lor, conform documentelor instanței examinate de HollywoodLife.

Patru ani mai târziu, și bătălia de custodie a fostului cuplu continuă.  În noiembrie 2018, s-a raportat că Angelina și Brad au ajuns la un acord de custodie temporară, dar că detaliile exacte ale acestui acord erau „confidențiale”, conform The Blast. În decembrie 2018, presa a afirmat ulterior că Brad Pitt „primește custodia mai mică de 50% a celor șase copii ai cuplului”, dar va „vedea o creștere a timpului său de custodie cu copiii.

 În august 2020, Angelina a solicitat înlocuirea judecătorului John W. Ouderkirk, care supraveghea cazul de divorț cu Brad, conform documentelor instanței examinate de HollywoodLife.

Pe fondul celei mai recente evoluții a luptei pentru custodia copiilor, Angelina a fost văzută cu copiii ei. Actrița fost fotografiată luându-l pe  fiul cel mare, Pax, la o serie de cumpărături pe Melrose Avenue din Los Angeles pe 17 octombrie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 29 oct 2020, 08:31 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience