Angelina Jolie, dezvăluiri șocante. La ce gest extrem a recurs celebra actriță: "Părea mai simplu decât sinuciderea"

Data publicării:
Angelina Jolie. Foto: Agerpres
Descriere foto: Angelina Jolie. Foto: Agerpres

Angelina Jolie a făcut mărturisiri șocante despre cel mai cumplit moment din viața ei și gestul extrem la care a recurs din cauza depresiei.

Angelina Jolie este una dintre cele mai apreciate actrițe, dar și una dintre cele mai de succes femei. Cu toate astea, vedeta a trecut prin multe momente grele, care au pus-o la pământ. Recent, Angelina Jolie și-a deschis sufletul și a dezvăluit că în urmă cu 20 de ani a trecut printr-o depresie, în urma căreia a recurs chiar și la un gest extrem.

La vârsta de 26 de ani, Angelina Jolie a ajuns să se gândească la sinucidere din cauza depresiei. Mai mult decât atât, actrița a apelat la un gest extrem. Vedeta a mărturisit că a contactat un asasin plăti și i-a cerut să o omoare. 

„O să pară nebunie curată, dar a existat un moment în viaţa mea în care voiam să plătesc pe cineva ca să mă omoare”, a declarat Angelina Jolie pentru imdb.com

Salvarea vedetei a venit chiar din partea omului care a fost plătit să o omoare. Angelina Jolie a mărturisit că persoana pe care a contactat-o pentru acest lucru a refuzat și chiar i-a oferit câteva sfaturi, ce au făcut-o să se răzgândească.

„Persoana pe care am contactat-o mi-a vorbit foarte blând şi mi-a propus să stau o lună şi să reflectez la ceea ce-i propusesem. Şi, după o lună, lucrurile s-au schimbat în viaţa mea şi uite cum am supravieţuit eu şi chestiei ăsteia!”, a mai spus Angelina Jolie.

Angelina Jolie a declarat că s-a gândit de multe ori să recurgă la acest gest, însă de fiecare dată ceva o oprea.  Aceasta a spus că s-ar fi simțit cumva vinovată față de familia ei, crezând că cei dragi se vor învinovăți pe ei pentru gestul său.

„Când te sinucizi, cei din jurul tău încep să se simtă vinovaţi că n-au putut face ceva pentru a împiedica sinuciderea. Când eşti omorât, nimeni nu se mai simte vinovat, nu mai poartă această povară. Omorârea părea mai simplă decât sinuciderea…”, a spus Angelina Jolie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel