Angela Similea și Corina Chiriac, adevărul despre rivalitatea dintre cele două. Artistele au fost date de gol

Data publicării:
Angela Similea ;i Corina Chiriac, colaj foto/ sursa facebook
Descriere foto: Angela Similea ;i Corina Chiriac, colaj foto/ sursa facebook

Angela Similea și Corina Chiriac sunt considerate rivale de o bună perioadă de timp. Octavian Ursulescu a dezvăluit informații inedite din relația celor două.

Angela Similea și Corina Chiriac sunt duă dintre cele mai apreciate artiste din România. Cele două sunt cunoscute ca fiind rivale de ani buni. Într-un interviu, Octavian Ursulescu a vorbit despre relația dintre cele două. Acesta a mărturisit că acestea au fost bune prietene la un moment dat.

"Rivalitate, tot amicală, era de fapt între compozitori, ei se întreceau să le ofere cele mai reușite melodii, pe care ele, cu talentul lor excepțional, le transformau în șlagăre. Am făcut lungi turnee cu toate trei, alături de formația Savoy, condusă de Marian Nistor, au fost și sunt bune prietene.

În urmă cu 2 ani le-am întâlnit pe Angela, Corina și Stela Enache împreună la Teatrul de revistă ”Constantin Tănase”. De altfel, atâta timp cât a avut emisiunea ”Opriți timpul!” (mare păcat că nu mai este) de la Național TV, Corina Chiriac le-a avut deseori invitate în studio pe bunele sale prietene.

O altă dovadă este că s-au aflat nu o dată alături pe afișul spectacolelor omagiale de la Sala Palatului (Marina Voica, Alexandru Arșinel, Vasile Muraru, Dan Spătaru, Jolt Kerestely, Mihai Constantinescu) sau memoriale (Mădălina Manole).", a declarat Octavian Ursulescu pentru impact.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel