Angela Similea refuză să mai susțină concerte. De ce a luat artista această decizie: "Mai bine să ți se ducă dorul"

Data publicării:
Angela Similea, foto Facebook
Descriere foto: Angela Similea, foto Facebook

Angela Similea a dezvăluit motivul pentru care refuză să mai urce pe scenă. 

Angela Similea este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cu toate astea, vedeta refuză să mai urce pe scenă. Anul acesta, Angela Similea a înregistrat o piesă nouă în studio, alături de alte mari voci, Adrian Daminescu, Dida Drăgan, Mirabela Dauer, Marcel Pavel și Monica Anghel, însă refuză să mai susțină concerte. 

Angela Similea, motivul pentru care refuză să mai susțină concerte

Stela Enache, bună prietenă a Angelei Similea, a declarat că artista s-a retras din lumina reflectoarelor, deoarece nu se mai regăsește în peisajul muzical.

'Avem o relație civilizată, noi, artiștii, ne bucurăm când ne întâlnim. Am colegi cu care ne salutăm dimineața, vorbim la telefon, ne trimitem și glume, o știu pe Dida Drăgan de când aveam 19 ani și făceam lecții de vocalize.

Și cu Angela Similea am un telefon unde putem să mai vorbim și să ne scriem, mi-e tare dragă. S-a retras, dar eu m-aș bucura să revină, totuși, într-o zi.

Faptul că s-a retras un artist se ocupă repede locul, dar ea rămâne un etalon care nu poate fi dărâmat.

Poate că s-a retras la timp. Pentru o femeie artistă este un timp când trebuie să știi când să te retragi. Mai bine să ți se ducă dorul…', a declarat Stela Enache pentru ego.ro.

Nici Ovidiu Komornyik nu a reușit să o convingă pe Angela Similea să urce pe scenă!

Compozitorul Ovidiu Komornyik, artistul care a cântat ani la rând, alături de Angela Similea, a încercat să o convingă pe artistă să apară în fața publicului, dar fără succes. 

'Angela Similea nu vrea să mai apară, nu se mai regăsește în ceea ce se întâmplă', menționa Ovidiu Komornyk într-un interviu pentru impact.ro

Drama neștiută a Angelei Similea

ngela Similea este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că interpreta de muzică ușoară ascunde o dramă de nedescris.  Totul are legătură  cu regretatul ei soț, Victor Surdu. Fostul politician s-a stins din viață cu mai bine de 11 ani în urmă. Acesta a fost răpus de cancerul pancreatic în aprilie 2011, la 63 de ani. A făcut tot posibilul pentru a trata această afecțiune, însă fără succes.

Angela Similea a povestit că a rămas șocată de gestul fostului ei soț, Victor Surdu, înainte să moară. Mai exact, bărbatul  s-a ridicat din pat pentru a cânta la pian, deși era foarte slăbit.

„Cu două zile înainte să moară, s-a trezit din pat și s-a apucat să cânte la pian. Am rămas șocată. Era atât de slăbit încât abia avea putere să apese pe clape.”, a povestit Angela Similea cu ceva timp în urmă, notează bzi.ro.

Angela Similea a povestit că întrea ea și fostul soț a fost o dragoste adevărată.

„A fost dragoste că în povești. Avea un respect enorm pentru mine. Mă cunoștea de pe scenă. Mi-a spus că și-a făcut un pariu cu el însuși că o să mă cucerească. Era extraordinar de romantic, dar și o furtună. Avea o forță de muncă extraordinară. Am acceptat ceea ce s-a întâmplat, dar mi-e greu.”, a adăugat renumita artistă.

Cu cine a mai fost căsătorită Angela Similea

Angela Similea a fost căsătorită de 4 ori și are un băiat pe nume Sorin. Primul soț a fost Andy Constantin, un electrician, al doilea a fost chitaristul Sorin Movileanu, căruia Angela Similea i-a oferit un băiat, pe Sorin. Cel de-al treilea soț al artistei a fost Jan Hilgen, un olandez care l-a adoptat pe Sorin iar al patrulea a fost Victor Surdu


În căsătoria cu olandezul Jan David Hilgen, Angela a povestit că a fost traumatizată.


„Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam (…) Soțul meu nu deschidea nici o ușă fără să spună «sunt soțul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetățean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerț exterior. (…) Ei bine, soțul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală – eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa -, băutura, și mă apostrofa: «Ce ești tu? Cine ești tu? Tu ești un nimeni, un r***t…». Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunați sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreț. A și plecat până la urmă”, a mărturisit artista într-un interviu la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel