Angela Similea, decizie neașteptată la vârsta de 75 de ani. Artista și-a înregistrat numele la OSIM

Data publicării:
Angela Similea, foto Facebook
Descriere foto: Angela Similea, foto Facebook

Angela Similea și-a asigurat anii de bătrânețe printr-o decizie inedită. Marea artistă și-a înregistrat numele la OSIM. 

Angela Similea este una dintre cele mai apreciate artiste din România și o mare stea a muzicii românești. Chiar dacă de câțiva ani aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor, artista a luat o decizie neașteptată pentru a-și asigura bătrânețea. 


Angela Similea a apărut ultima oară pe scenă în urmă cu doi ani și jumătate când a lansat alături de Marius Țeicu un album muzical. 


Angela Similea și-a înregistrat numele la OSIM și a devenit oficial „marcă înregistrată” pentru domeniile: educație, instruire, divertisment, activități culturale și sportive, potrivit WOWBIZ


Astfel nimeni nu va avea voie să folosească numele ei, fără acordul artistei. Acestă hotărâre a artistei poat fi considerată o garanție pentru anii care urmează, mai ales că artista a trăit un coșmar după moartea ultimul ei soț, când a rămas cu o datorie de 700.000 de euro și a fost nevoită să vândă „palatul de la Mataraua” pe care bărbatul îl construise special pentru ea.


Angela Similea a fost căsătorită de 4 ori și are un băiat pe nume Sorin. Primul soț a fost Andy Constantin, un electrician, al doilea a fost chitaristul Sorin Movileanu, căruia Angela Similea i-a oferit un băiat, pe Sorin. Cel de-al treilea soț al artistei a fost Jan Hilgen, un olandez care l-a adoptat pe Sorin iar al patrulea a fost Victor Surdu.


Jan Hilgen, fostul soț al Angelei Similea s-a stins din viață.


În căsătoria cu olandezul Jan David Hilgen, Angela a povestit că a fost traumatizată.


„Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam (…) Soțul meu nu deschidea nici o ușă fără să spună «sunt soțul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetățean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerț exterior. (…) Ei bine, soțul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală – eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa -, băutura, și mă apostrofa: «Ce ești tu? Cine ești tu? Tu ești un nimeni, un r***t…». Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunați sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreț. A și plecat până la urmă”, a mărturisit artista într-un interviu la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel