Angela Rusu nu își va alăpta fiica. Care este motivul pentru care artista a luat această decizie

Angela Rusu, sursa instagram
Descriere foto: Angela Rusu, sursa instagram

Angela Rusu le-a dezvăluit fanilor motivul pentru care a decis să nu o alăpteze pe fiica ei nou-născută.

Angela Rusu este în culmea fericirii de când a devenit mămică din nou. Recent, artista le-a povestit fanilor cum este  viața de mămica la vârsta de 47 de ani și cum se descurcă cu creșterea celei mici. Aceasta a mărturisit că acum, lucrurile stau total diferit și că are alte stări față de celelalte două sarcini și nu se compară cu viața de părinte la vârsta de 27 de ani, astfel că recunoaște faptul că îi este puțin mai greu acum.

”Este foarte frumos, numai că e foarte greu. Mi s-a schimbat viața radical și toată atenția e doar spre Măriuca. Pot să spun că este foarte diferită viața cu un copil la 47 de ani, față de viața cu un copil la 27 de ani. Eu, când am născut-o pe Rebeca, aveam 27 de ani, eram tânără, nu aveam atâtea informații, dar mă descurcam (mai are două fiice, Larisa și Rebeca – n.red.).

Acum este altceva, pentru că fizic nu mai ai atâta energie, în plus medicii nu fac decât să te panicheze cu atâtea păreri. M-a apucat un pic panica cu informații de la o mie de medici. Le cer opinii la cum să procedez cu colicii, toți recomandă altceva, unul îmi zice că nu e bună apa de mare pentru nas, ci serul fiziologic, altul îmi spune să nu trezesc fata din somn ca să o hrănesc, altul îmi zice să o scol la trei ore. Am simțit că o iau razna până am găsit pe cineva bun”, a povestit Angela Rusu pentru Click.

De asemenea, Angela Rusu a dezvăluit faptul că nu o alăptează pe cea mică. Artista a explicat că a luat această decizie deoarece este de părere că nu e în regulă să o obișnuiască pe cea mică la sân, astfel că știe că urmează perioada eventimentelor când ea va fi nevoită să fie mai mult plecată și că decizia luată este pentru binele fetei ei.

”Nu o alăptez deloc, din cauza evenimentelor. Noi începem din iulie și m-am gândit că este greu și pentru ea să se învețe la sân și apoi să întrerup. Suntem în perioada de adaptare, am găsit un lapte potrivit pentru ea. Încercăm sa ne formăm programul după ea”, a mai adăugat Angela Rusu.

 

Angela Rusu s-a confruntat cu depresia postnatală

 

Angela Rusu a suferit chiar și de depresie postnatală, din cauză ca este o fire perfecționistă. Aceasta își dorește ca toate lucrurile să iasă perfect, iar atunci când evenimentele stau diferit față de cum și-a dorit, aceasta suferă mult. 

„Depresie postnatală am avut din cauză că sunt o fire tipicară, vreau ca totul să fie perfect, vreau să fac treabă ca înainte și nu mai pot. Am avut multe nopți nedormite și am clacat”, a mai spus artista. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 12 iun 2021, 09:32 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience