Angela Rusu a anunțat că va naște astăzi. Artista a dezvăluit și numele fetiței: „Voi aduce pe lume minunea noastră” / FOTO

Data publicării:
Angela Rusu, sursa instagram
Descriere foto: Angela Rusu, sursa instagram

Angela Rusu va naște astăzi. Anunțul a fost făcut de artistă, care a dezvăluit și numele fetiței.

Angela Rusu și-a luat prin surprindere fanii, după ce a anunțat că astăzi va naște. Artista a postat și o fotografie în care apare emoționantă cu burtica de gravidă, aflându-se pe ultima sută de metri cu sarcina. Aceasta a mărturisit că speră cu ajutorul lui Dumnezeu să o aducă astăzi pe lume, pe mezina familiei.

De asemenea, Angela Rusu s-a hotărât să dezvăluie și numele ales pentru micuță. Așadar,  numele ales de vedetă și de soțul ei, Marius Moldovan, pentru micuță este Maria Anais.

„Azi, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi aduce pe lume minunea noastră, Maria Anais (Măriuca)”, a scris Angela Rusu pe contul ei de Instagram, în dreptul unei imagini cu burtica de gravidă.

Această veste a uimit pe toată lumea și asta pentru că artista a anunțat în urmă cu ceva timp că ca naște pe 1 iunie.

„Cezariana mea este programată pe data de 1 iunie. E diferență de două-trei săptămâni între fetițe”, spunea Angela Rusu în urmă cu ceva vreme, la o emisiune de televizune.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????????? ???????????????? (@angelarusuartist)

Angela Rusu a devenit bunică, de curând!

După ce în urmă cu câteva luni, artista anunța că atât ea, cât și fiica ei cea mare, Larisa, sunt însărcinate, ei bine, tânăra a născut deja o fetiță minunată, pe nume Alice. 

.„Cel mai intens si frumos sentiment, să fii BUNICĂ.. Te iubim mult de tot, ALICE ”, a scris Angela Rusu pe Instagram, în dreptul fotografiei în care o ținea în brațe pe nepoțica ei, Alice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????????? ???????????????? (@angelarusuartist)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel