Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, dă de pământ cu Mădalina Ghenea și Catrinel Menghia: „Doar fantezii bazate pe răutate, ură, frustrare și invidie!”

Data publicării:
Sursa foto: Madalina Ghenea, Catrinel Menghia, Angela Martini, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Madalina Ghenea, Catrinel Menghia, Angela Martini, instagram/ colaj foto

Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, a făcut noi acuzații grave la adresa Mădalinei Ghenea și a Catrinelei Menghia.

Angela Martini a făcut o serie de declarații șocante la adresa a două „românce celebre”. Deși nu a vrut să dea nume, fanii vedetei s-au prins că este vorba despre Mădalina Ghenea și Catrinel Menghia.

Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, dă de pământ cu Mădalina Ghenea și Catrinel Menghia

„E timpul spectacolului, haideți să expunem aceste nenorocite! Sunt convinsă că o bună parte dintre oameni nu sunt cu adevărat normali din punct de vedere mental, sunt profund bolnavi, tocmai au învățat să folosească masca de om obișnuit pentru a supraviețui, astfel încât să poată trece prin viață și au învățat cum să păcălească oameni.

Invidia este o boală foarte periculoasă! Dușmanii mei îmi sunt expuși în fiecare zi, în cel mai ușor mod! Oameni la care nici nu m-am gândit, oameni de care nu mi-a păsat niciodată, oameni pe a căror existență nu dau doi bani.

Partea amuzantă este că tot ce au spus sau au făcut, pentru a mă răni, mi-a venit în detalii frumoase. Doar pentru că am prieteni grozavi și lumea este cu adevărat mică!

Partea tristă este că am de-a face cu oameni bolnavi mintal, oameni nefericiți și psihotici cu care nu am avut niciodată nimic de-a face în viața mea. Oameni care creează invenții pure, fac povești, merg la alți oameni pe care îi cunosc, vorbesc rahat, încearcă să mă rănească și creează defăimare. Totul doar fantezii bazate pe răutate, ură, frustrare și invidie!

Din păcate vorbesc de 2 femei originare din România. Ambele!!! Mai mult, ambele sunt mame!!! Aceste ființe sărace sunt 2 foste modele românești, modele de lenjerie intimă, actrițe aspirante și prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină. Cea mai amuzantă parte este că amândouă se urăsc de moarte de mulți ani! :)) Acum, amândouă mă urăsc.

Una dintre ele locuiește la Milano, iar celălaltă locuiește la Roma! Amândouă sunt destul de cunoscute în România și Italia. Ghici, CINE SUNT ACESTEA? ???? Așa că să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele!!! Desigur, VA CONTINUA!” a scris Angela Martini, care pare să facă referire la frumoasele Mădalina Ghenea și Catrinel Menghia, conform cancan.

Angela Martini, noi acuzații grave la adresa Mădalinei Ghenea și a Catrinelei Menghia

Ulterior, Angela Martini a făcut o nouă serie de acuzații. Soția lui Dragoș Săvulescu vorbește despre Catrinel Menghia care pare că a copiat-o în ultima vreme și că a făcut lucruri care să o defăimeze. 

„Am primit multe mesaje astăzi și ieri, iar partea amuzantă este că o grămadă de oameni au ghicit despre cine este vorba. Toți jurnaliștii le-au ghicit pe amândouă, atât pe cea din Milano, cât și pe cea din Roma, complet corect. Alții au ghicit-o doar pe cea din Milano, era atât de evident.

Un lucru despre mine, poate că l-am repetat de multe ori, urăsc nedreptatea, urăsc manipularea, urăsc minciunile. Ele au întâlnit cea mai greșită persoană cu care să facă asta, pentru că sunt omul care spune adevărul, nu îmi e teamă să spun adevărul. Diferența este că eu o spun în fața tuturor, în timp ce ele o fac pe la spate”, a declarat pe contul său de Instagram Angela Martini.

Angela Martini: „Eu o să mă lupt pentru adevăr, pentru justiție, indiferent de situație”

„O să vă dau doar un exemplu privitor la nivelul lor de boală mintală. Vă dau un indiciu – am scris o carte în anul 2019 despre mine crescând într-o țară comunistă, ea scrie cartea trei ani mai târziu, despre ea crescând într-o țară comunistă. Eu am o carte cu o copertă în alb și negru, cu scris galben, ea are aceeași copertă alb-negru cu scris galben. Eu postez un video cu copilul meu îmbrăcat tot în alb, dansând, cinci zile mai târziu, ea a făcut același lucru, spunând că este pentru o campanie publicitară. Da, dar campaniile au fost diferite, ai avut propriul fotograf sau pe cineva care să filmeze și tu ai spus cum ai vrut să arate totul. Poți să filmezi în propria casă, exact cum îți dorești.

Eu nu am știut despre carte sau despre video sau despre această boală mintală, până când nu au venit oamenii să îmi spună această poveste. Acela a fost momentul în care am acordat atenție ei și existenței ei. Oamenilor le este atât de teamă să spună adevărul, iar aceasta nu va fi lumea în care eu trăiesc. Creierul lor trebuie să fie de dimensiunea unei alune, pentru că dacă ai un pic de psihologie umană și dacă ai auzit măcar despre mine sau vreo poveste despre mine și dacă vezi că nu mă tem timp de ani să merg împotriva nimănui, împotriva unui sistem… Eu o să mă lupt pentru adevăr, pentru justiție, indiferent de situație. Ce le face pe ele să creadă voi face o excepție pentru ele, că voi accepta această situație?”, a adăugat partenera de viață a lui Dragoș Săvulescu.

„Aceste lucruri au fost făcute cu un scop, încercând să mă anuleze pe mine, să mă defăimeze”

„Săptămâna următoare, vine cealaltă nebună pe care am întâlnit-o o singură dată, anul trecut în iunie, pentru 10 minute accidental, într-o sală de hotel, încercând să fie super drăguță cu mine. Acesta a fost încă un șoc pentru mine. La fel de mult, m-au defăimat, inventând cele mai nebune povești despre mine, despre familia mea, ca într-un film SF, o invenție completă. Și chiar nu îmi pasă de câți ani au creat această imagine, cine sunt ele, ce pretind a fi pe social media, ‘Eu sunt inocentă, eu nu spun așa ceva sau postez altceva, pentru ca oamenii să nu vorbească despre mine!’

Pentru mine, oamenii de acest gen sunt oameni mici, desigur că știu că sunt oameni mici, dar oaia se poate transforma într-un adevărat lup. Și sunt sigură de un lucru – să râzi ca un adevărat nebun cu boli mintale, crezând că asta mă va face pe mine să simt nesiguranță, nu se poate. Asta nu m-a atins deloc, nu suntem la grădiniță. Dar am aflat mai târziu că aceste lucruri au fost făcute cu un scop, încercând să mă anuleze pe mine, să mă defăimeze”, a completat Angela Martini.

 

Angela Martini spune că are dovezi care îi susțin afirmațiile

„Eu știu aceste târâturi de la prietenii lor apropiați, cât de mult vorbesc despre mine, cât de mult îmi menționează numele, sunt capturi de ecran, am totul cu nume și prenume despre acești oameni. Așa că ele nu pot pretinde că nu mă știu sau că nu au vorbit despre mine, pentru că eu am dovezi. Sunt pur și simplu nebune!”, a încheiat modelul care trăiește în Italia, potrivit cancan.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel