Angela Forero, din echipa Războinicilor, a fost eliminată de la Survivor România 2022: ”Aș fi vrut să lupt”

Data publicării:
Angela Forero, sursa instagram
Descriere foto: Angela Forero, sursa instagram

Angela Forero a fost eliminată de la Survivor România 2022 din cauza unei accidentări.

În cadrul consiliului de urgență de duminică seara, Războinicii au aflat că un om din echipă va trebui să plece. Din nefericire, Angela Forero, din echipa Războinicilor, a fost eliminată. Pentru ea, competiția Survivior România a luat final, din cauza accidentărilor grave! Angela Forero și-a făcut toți colegii să plângă, după ce a ținut ultimul discurs din cea mai acerbă competiție.

„Pentru mine... acuma, deja mă consider o supraviețuitoare, din cauză că tot cu o leziune, cu durere, am stat la aceleași condiții ca toți. Îmi pare foarte rău că din cauza unei accidentări trebuie să plec. Nu aș fi vrut. Aș fi vrut să lupt. Din păcate am avut prea puțin timp la dispoziție să îmi demonstrez mie și colegilor mei că chiar pot și am puterea fizică și mentală. Dar accidentele se întâmplă. Să aveți mare grijă, sănătatea este cea mai importantă. Mi-a plăcut foarte mult să fac parte din echipa asta”, a spus Angela cu lacrimi în ochi.

 După eliminare, Angela Feroro a publicat și un mesaj pe rețelele de socializare în care mărturisește că și-ar fi dorit să lupte, însă accidentările nu i-au mai permis acest lucru.

"Îmi pare foarte rău ca din cauza unui accident trebuie sa plec. Nu as fi vrut, as fi vrut sa lupt. Din păcate am avut prea puțin timp sa îmi demonstrez mie, colegilor mei și tuturor ca chiar pot, ca chiar am puterea mentală și fizica pentru Survivor, dar accidentele se întâmpla și sa aveți mare grija cu sănătatea. E cea mai importantă! Mi-a plăcut foarte mult sa fac parte din echipa asta. Toată echipa asta e plină de oameni prea frumoși. 

Va mulțumesc tuturor pentru tot ceea ce a însemnat Survivor! ", a scris Angela Forero pe rețelele de socializare. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angela Forero ???????? (@andiaz____)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel