Angajatul unei pizzerii, gest șocant după ce aflat că nu primește bacșiș. Bărbatul s-a răzbunat pe mâncarea clientului/ VIDEO

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Angajatul unei pizzerii a fost filmat când se răzbună pe mâncarea unui client, pentru că nu a primit bacșiș.

Angajatul unei pizzerii a șocat pe toată lumea, după ce s-a răzbunat pe mâncarea unui client din cauza faptului că acesta nu i-a dat bacșiș. Camerele de luat vederi amplasate la locuința clientului a surprins întreg momentul. Pe filmuleț se observă cum  angajatul pizzeriei apare la ușa clientului.

După ce  a ajuns la destinație, bărbatul lasă cutia cu pizza jos și sună la ușa clientului. Pe ușa locuinței casei, proprietarul pusese un mesaj, care anunța: "Nu am bani de lăsat pentru bacșiș, te rog să iei o felie de pizza".

După ce a citit mesajul scris pe bilețel, angajatul pizzeriei face un gest scurt, de nervi, își scutură mâinile și se aude pe înregistrarea video cum spune: "Pe bune, glumești?". Bărbatul procedează însă exact așa cum i s-a spus în mesajul scris.Deschide cutia cu pizza, rupe o felie, își lasă masca jos, mușcă din felie și pleacă liniștit, lăsând la ușă cutia cu mâncarea clientului, incompletă.

Filmulețul cu gestul făcut de angajatul pizzeriei a fost postat pe TikTok, unde a strâns mii de reacții. Părerile, ca de obicei, sunt împărțite. Mulți dintre utilizatorii TikTok care au văzut clipul video au criticat faptul că acel client nu a avut cash pentru bacșiș.

Cineva a scris: "De ce să faci o comandă de pizza dacă nu ai niciun ban de dat ca bacșiș? Mai bine își faci singur ceva de mâncare acasă".

Alți ultilizatori au considerat că bacșișul nu este obligatoriu, iar gestul bărbatului care a livrat pizza clientului, de a mânca din mâncarea lui, a fost complet greșit și lipsit de respect. Mai mult, unii sunt de părere că angajatul pizzeriei ar trebui să fie tras la răspundere de angajatori într-un fel sau altul.

@ringdoorbell.compilation

???? #ring #doorbell

♬ original sound - Ring Doorbell



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel