Andy Taylor, fostul membru al trupei Duran Duran, suferă de un cancer în stadiu avansat

Data publicării:
Sursa foto: Andy Taylor, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andy Taylor, instagram

Includerea trupei Duran Duran în "Rock and Roll Hall of Fame" sâmbătă trebuia să marcheze o reuniune cu unul dintre foştii săi membri, Andy Taylor, însă acesta a lipsit din cauza faptului că suferă de un cancer în stadiul 4, au anunţat foştii săi parteneri de trupă.

La ceremonia din Los Angeles, Simon Le Bon, solistul trupei britanice care s-a bucurat de un succes enorm în anii 1980, a citit o scrisoare a lui Andy Taylor în care el a explicat că fost diagnosticat cu cancer la prostată metastatic, în stadiul 4, în urmă cu patru ani.

"Multe familii au experimentat evoluţia lentă a acestei boli şi, bineînţeles, noi nu suntem altfel", a scris Andy Taylor, care a precizat că boala "nu pune imediat viaţa în pericol", însă că "nu există niciun tratament".

"În pofida eforturilor excepţionale ale echipei mele, a trebuit să fiu sincer că atât fizic, cât şi psihic, mi-aş fi depăşit limitele" dacă aş fi fost prezent, a mărturisit chitaristul.

"Cu toate acestea, nimic din toate astea nu trebuie sau nu ar trebui să distragă atenţia de la ceea ce această trupă (cu sau fără mine) a realizat timp de 44 de ani", a scris el.

Discutând cu presa în culise, Simon Le Bon s-a referit la veste ca fiind "absolut devastatoare'. "Îl iubim mult pe Andy", a declarat cântăreţul. "Nu o să stau acolo şi să plâng, cred că ar fi nepotrivit, însă asta simt", a mai spus el.

Trupa a rupt legăturile cu Andy Taylor în 2006, invocând un "decalaj de nerezolvat" între el şi inovatorii New Wave.

Nici fostul membru Warren Cuccurullo, care iniţial trebuia să participe, nu a fost prezent la ceremonie, relatează Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel