Andrei Ștefănescu și Antonia, la 6 luni după divorț. Cum se înțeleg cei doi: „Încă îi mai pregătesc masa”

Data actualizării: | Data publicării:
Andrei Ștefănescu și Antonia, sursa foto Facebook
Descriere foto: Andrei Ștefănescu și Antonia, sursa foto Facebook

Andrei Ștefănescu și Antonia au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu 6 luni. Dar care este relația lor după divorț?

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, a mers în emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1 pentru a demonstra că este o bună gospodină. Chiar dacă au trecut mai bine de 6 luni de la divorț, Antonia a povestit cu lacrimi în ochi despre relația cu Andrei. 


„Poate sună a clișeu, dar suntem în relații foarte bune. Adică în continuare ne vizitează aproape zilnic, își petrece timpul cu Ayan. Încă îi servesc mâncarea la masă. Partea asta nu s-a schimbat. Mi-am dat seama din prima că este un bărbat lângă care pot să fac asta. Și el și-a dorit asta. Sincer, încă îi reproșez că nu mi-a făcut cotețul de găini în curte”, a spus Antonia. 


Chiar dacă a avut o copilărie grea încercată, Antonia a reușit să răzbată, iar acum este foarte fericită alături de fiul ei Ayan. Pasiunea pentru gătit a moștenit-o de la mama ei, iar rețetele le-a învățat de la bunica ei. Antonia spune că este expertă în mâncăruri tradiționale. 


„Eu știu să fac mai mult mâncăruri tradiționale de la mama și de la bunica. O iubesc pe mama atât de mult și, efectiv, ea este eroul meu. Pentru mine nu există o femeie mai puternică. Aveam 9 ani când mama ne-a anunțat că este nevoită să plece la muncă în Italia, pentru că tatăl meu se îmbolnăvise de trei ani și, evident, a fost greu să ne descurcăm doar cu salariul ei. 


Mi-a spus să o ascult pe sora mea că ea va lipsi doar nouă luni, doar că aceste nouă luni s-au transformat în 17 ani și încă nu a venit acasă. După nu foarte mult timp a plecat și sora mea la facultate la Timișoara și apoi am rămas cu tata. A fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea cu el. Oricum era o relație frumoasă, dar s-a dezvoltat și a devenit ceva care să reziste pentru tot restul vieții”, a spus fosta soție a lui Andrei Ștefănescu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel