Andrei Ștefănescu, primele declarații după divorțul de Antonia. Cum se înțeleg cei doi: „Nu știu ce s-a întâmplat”

Data publicării:
Andrei Ștefănescu și Antonia, sursa foto Facebook
Descriere foto: Andrei Ștefănescu și Antonia, sursa foto Facebook

Andrei Ștefănescu și Antonia au decis să meargă pe drumuri separate după 7 ani de relație.

Andrei Ștefănescu și Antonia formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Chiar dacă i-a legat o relație de șapte ani și au împreună un copil minunat, cei doi au decis în urmă cu aproximativ șase luni să meargă pe drumuri separate. 


Andrei Ștefănescu spune că nu își poate da seama unde s-a produs ruptura și de ce au ajuns să se despartă, dar mărturisește că așa a fost cel mai bine pentru amândoi. 


„Dacă aș putea să explic...nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte.

 
Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următoar. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a explicat Andrei Ștefănescu, invitat în emisiunea „Xtra Night Show”. 


Așa cum au obișnuit de-a lungul timpului, cei doi au fost foarte discreți, iar divorțul a avut loc la notar. De dragul copilului, Andrei Ștefănescu și fosta soție au rămas în relații foarte bune, iar artistul spune că acum este mult mai atent la timpul pe care îl petrece alături de cel mic. 


„Poate sună a clișeu, dar suntem în relații foarte bune. Adică în continuare ne vizitează aproape zilnic, își petrece timpul cu Ayan. Încă îi servesc mâncarea la masă. Partea asta nu s-a schimbat. Mi-am dat seama din prima că este un bărbat lângă care pot să fac asta. Și el și-a dorit asta. Sincer, încă îi reproșez că nu mi-a făcut cotețul de găini în curte”, a spus Antonia, în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel