Andrei Ștefanănescu, probleme grave de sănătate. Artistul are dureri insuportabile: “Nu le-aș dori nici dușmanilor mei”

Andrei Ștefănescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andrei Ștefănescu, sursa foto Instagram

Andrei Ștefănescu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă. 

Andrei Ștefănescu se numără printre cei mai îndrăgiți și carismtici prezentatori TV. Pe lângă proiectele din televiziune pe care le are, vedeta se focusează și pe concertele cu trupa în care activează, Alb Negru. Cu toate astea, artistul se confruntă cu probleme de sănătate, care îi provoacă mari dureri. 

Andrei Ștefanănescu, probleme grave de sănătate

Andrei Ștefănescu recunoaște că a muncit enorm pentru tot ce se bucură în ziua de azi și s-a rugat zi și noapte ca Dumnezeu să îi ofere ceea ce își dorește. 

“Nu am timp, într-adevăr, e foarte limitat timpul, însă am jurat că de câte ori o să se ivească vreo oportunitate de a face ce îmi place, o să fac tot ce este posibil pentru a o onora. Deși lumea mă judecă și spune “Nu mai scăpăm de el, e peste tot!”, eu i-am promis lui Dumnezeu, în serile în care mă rugam să mă ajute să ajung unde îmi doresc, că întotdeauna o să fiu serios și dacă o să mă ajute să ajung unde îmi doresc o să îmi respect meseria și o să fiu acolo, oriunde o să se ivească oportunitatea! Iată-mă prezent unde mi-am dorit! Am vrut să fiu pe scenă, atunci când lucram și munceam pe gratis! Foarte mulți ani am muncit pe gratis, mi-a fost greu pentru că uneori poate nu aveam ce mânca! Atunci când am reușit, am zis că niciodată nu o să refuz o invitație, o emisiune unde o să fiu solicitat sau un proiect unde trebuie să fiu prezent. De asta sunt peste tot, aceasta este promisiunea mea față de Dumnezeu și până o să închid ochii o să încerc să îndeplinesc această rugăminte pe care am avut-o și această rugăciune din fiecare seară!”, a declarat Andrei Ștefănescu, pentru EGO.ro

„Am dureri foarte mari pe care nu le-aș dori nici dușmanilor mei”

Andrei Ștefănescu a mărturisit că se confruntă cu mari dureri de spate, din cauza unei hernii de disc cu nerv sciatic. Artistul nu va ajunge pe masa de operație, însă a început deja ședințele de kinetoterapie. 

“Chiar acum vin de la Nea Marin. Din păcate, mă chinui cu o problemă de spate și a trebuit să ies puțin din emisiune. Am proiectul lui Nea Marin, matinalul de la Antena Stars și “Prețul cel bun” de la Antena 1 unde, împreună cu Liviu Vârciu, dau premii seară de seară. Problema de spate este gravă. Am o criză de spate accentuată, hermie de disc cu nerv sciatic atins, cu tot ce trebuie. Am dureri foarte mari pe care nu le-aș dori nici dușmanilor mei, cum s-ar spune. Nu mă operez, dar fac tratament, fac fizioterapie în fiecare zi, exerciții și tot ce trebuie ca să îmi revin. Asta este viața, uneori ne mai copleșește!”., a mai spus artistul. 

Ce spune Andrei Ștefănescu despre Nea Marin

“S-a pensionat deja, e pensionar cu acte în regulă, dar nu se pensionează de la emisiune! Emisiunea merge, oamenii se bucură, iar când mergem prin țară oamenii ne spun: “Ce emisiuni frumoase faceți! Vă mai bate Nea Marin? Ce face Nea Marin?”. În continuare acest proiect merge și e păcat să îl oprim! Foarte multă lume întreabă dacă suntem bătuți pe bune. Cred că vânătăile se văd, sunt pe bune, cu ele nu te poți juca! Este clar că suntem bătuți pe bune, de multe ori și Nea Marin o încasează, căci și noi îi mai facem câte o surpriză. Geamurile sparte, ușile rupte, vânătăile, nuielele și bețele rupte nu au cum să fie trucate! În primul rând, lumea de acasă trebuie să știe că o emisiune reality nu poate să fie trucată. Cum Asia Express nu poate să fie trucată, același lucru se întâmplă și la Nea Marin! E un reality cu care nu te poți juca, nu există trucaje, ci doar realitatea! M-a cruțat zilele acestea, țin să îi mulțumesc! Dar, până la urmă, emisiunea lui Nea Marin fără o palmă sau două nu are niciun farmec, lumea vrea să se uite, în primul rând, cum luăm bătaie”,a spus artistul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 24 aug 2023, 12:32 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience