Andrei Păunescu, detalii uluitoare despre procesul legat de averea tatălui

Sursă foto: Andrei și Andreea Păunescu/ PrimaTV
Descriere foto: Sursă foto: Andrei și Andreea Păunescu/ PrimaTV

Andrei Păunescu, fiul regretatului Adrian Păunescu, oferă detalii surprinzătoare cu referire la procesul ce ține mai bine de 13 ani. Moștenirea lui Adrian Păunescu este la mijloc.

Andrei Păunescu a fost invitatul lui Cristi Brancu în emisiunea de la PRIMA TV, ”Exclusiv VIP”, pentru a oferi detalii despre procesul cu Andreea Păunescu, proces care durează de aproximativ 13 ani. Reacția fiului regretatului Adrian Păunescu a venit ca urmare a unor declarații făcute în presă de către sora sa vitregă.

Acceptarea a fost doar tacită

Iată ce a spus Andrei în platoul emisiunii ”Exclusiv VIP”:

”Noi nu suntem în război cu nimeni, ci într-un contra-atac la lăcomie, ipocrizie și minciună - afirmate de 13 ani de o persoană care a intrat în familie. Afirmația că noi ne prezentăm la proces este adevărată. Timp de 13 ani am evitat subiectul. E o datorie să lămurim. După 13 ani am început să mergem la proces pentru că bunul nostru simț a fost considerat prostie și s-a întins atât de mult elasticul lăcomiei nemăsurate, încât a trebuit să mergem să ne apărăm. În loc să se spună că Adrian Păunescu a făcut averea lui alături de acești oameni, se încearcă noi să fim deposedați. Noi nu am venit la procese sperând că, neducându-ne să prelungim birocrația, o să se termine repede. Iată că nu. Pretențiile au ajuns aberante! Să ni se ceară niște sume mai mari decât a lăsat Adrian Păunescu pe pământ, material! Am mers și… surpriză. Punând adevărul în față, cred că partea cealaltă - care ne-a făcut zile amare și a făcut de râs numele Adrian Păunescu atât de mult timp - a început să regrete că nu a acceptat cele anterioare. Se uită un lucru esențial: noi am lăsat prin acceptare tacită să fie recunoscută ca fiica lui Adrian Păunescu. Nu s-a făcut nicio procedură legală, doar prin acceptare tacită. Am vrut să scurtăm lucrurile. Dar ele s-au lungit”, explică Andrei.

Unul dintre amrtori ar fi furat din casa Păunescu

Fiul marelui Adrian Păunescu a mai punctat : ”Noi nici nu am ajuns în stadiul de recurs. Nu ne-am opus la niciuna dintre etape. Atât de aberant este totul, încât persoana în cauză vrea să ia și casa mamei mele. Doar pentru că mama a trăit în acea casă cu sora mea, iar sora mea, la moarte, nu a avut timp să îi facă actele mamei mele. Doar pentru că era sora mea… Deci vrea partea de la sora mea, Ioana, care a murit. Tăcerea noastră timp de atâția ani a fost luată drept prostie și acceptare. Ei, nu! A cerut niște martori. Unul dintre martori este o persoană care a furat din casa Păunescu. Deține prin furt tablouri semnate Adrian Păunescu. Nu s-a prezentat la proces, că e cercetat penal pentru furt din casa Păunescu. (…) După cum știți, tata a avut o soră vitregă. Din păcate, bolnavă până la sfârșitul vieții și internată într-un spital. Acum aproape 10 ani, persoana care a intrat în familia noastră s-a dus la spitalul respectiv și a zis că frații ei nu au grijă și se va ocupa ea. Iar această persoană a aflat în instanță acum câteva zile că mătușa noastră a murit acum 3 ani ! O mătușă de care Carmen a avut grijă până la finele vieții. Astea nu sunt lucruri care pot rămâne așa ! Cine întinde prea mult năvodul s-ar putea să nu mai prindă nici peștii mici.”

Multe proiecte distruse

Andrei Păunescu a mai oferit niște detalii : ”Aspectul principal sunt imaginile acelea cu toată viața noastră lângă Adrian Păunescu, construind. Foarte multe proiecte au fost distruse sau blocate, pentru că persoana aceea nu a primit bani. Adrian Păunescu nu a putut apărea într-un film, pentru că acea casa nu a putut plăti nu știu ce drepturi de autor. Celalaltă parte nu a vrut să semneze fără bani multi. Nu noi! Nu numai că opera este blocată, dar, iată, ca și minciuna ajunge să fie de nesuportat.”

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 14 iun 2023, 13:49 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience