Andrei, omul cu Tourette, şi-a întâlnit iubita pe Tik Tok, într-un LIVE de două ore

Data publicării:
Facebook Omul cu Tourette
Descriere foto: Facebook Omul cu Tourette

Andrei Ungureanu, câştigătorul iUmor sezonul 9, cunoscut drept Omul cu Tourette, şi-a cunoscut iubita chiar pe Tik Tok, reţea unde a devenit celebru. 

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, „Omul cu Tourette” și partenera lui au mărturisit cum s-au cunoscut. Cei doi au devenit virali pe TikTok și sunt foarte activi pe paginile de socializare.

„Mi-a zis să facem un live. Am stat vreo două ore, mi-a pus întrebări, i-am pus și eu. Am întrebat și eu niște lucruri, dar simple. Am vorbit după pe Instagram. I-am povestit și lui Jannete, eu îi zic tot”, a mărturisit Andrei Ungureanu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

„Omul cu Tourette” și iubita lui s-au cunoscut pe TikTok, în momentul în care acesta a intrat pe un live al partenerei sale. Lucrurile au evoluat din ce în ce mai frumos între ei, iar acum par fericiți și împliniți împreună. Iubita lui Andrei se numește Alina Crăciun este moldoveancă și are 25 de ani. Prezența tinerei pe Tik Tok nu este una întâmplătoare, astfel că, aceasta este pasionată de crearea de clipuri amuzante în acea aplicație.

„Pe TikTok ne-am cunoscut, pe un live. El a intrat pe live-ul meu. Nu îl cunoșteam, lumea a început să-mi comenteze că e Omul cu Tourette. Am văzut că este un om foarte inteligent și cumva m-a atras așa într-un fel. A fost o conexiune foarte puternică pe care eu am simțit-o”, a povestit iubita lui Andrei Ungureanu, conform Antena Stars.

Rodica Popescu Bitănescu, "bunica" lui Cheloo la iUmor

 

Rodica Popescu Bitănescu este cel de-al patrulea jurat iUmor, însă misiunea concurenţilor de a-i câştiga aprecierea nu e deloc una uşoară. 

Unei concurente care a dansat îmbrăcată într-un costum gonflabil de luptător de SUMO, celebra actriţă i-a zis "ştii să faci ceva, să mă distrezi?". Mihai Bendeac a reacţionat şi l-a întrebat pe Cheloo dacă şi-a adus susţinători în juriu. "Băi, ţi-ai adus oameni?". 

La primul concurent din noul sezon, actriţa şi-a exprimat părerea extrem de sincer, lucru care l-a făcut pe Bendeac să exclame că aceasta este sosia lui Cheloo. 

"Vreau să spun aşa. Admir faptul că ai transpirat de emoţie, am simţit asta. Am vrut să te ajut foarte mult. La un moment dat, am şi râs. Dar să ştii, nu e genul meu de text, de program. Nu aş merge în continuare cu tine. Din partea mea, NU în seara asta! Mai ai un defect. Din cauza emoţiilor, precipiţi foarte tare totul. La un moment dat,  nu am mai înţeles nimic din ce ai spus. Asta e grav, că aici e de vorbe. Dacă vorbele nu se aud, degeaba vorbim. Dacă vrei să faci comedie, trebuie să se audă ce vorbeşti. Te felicit pentru încercare, dar mai vino odată, pregăteşte-te mai bine", a spus Rodica Popescu Bitănescu.

"Felul atât de direct în care i-a spus asta mi-a dat eroare. M-am gândit că o să înceapă cu diplomaţie. Zici că e bunica lui Cheloo lângă noi", a spus Bendeac.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel