Andrei Niculae, gest care a impresionat o țară întreagă

Data actualizării: | Data publicării:
Andrei Niculae foto facebook
Descriere foto: Andrei Niculae foto facebook

Momentul incredibil prin care a trecut Andrei Niculae. Vezi aici întreaga poveste

Ideea spectaculoasă i-a venit în momentul în care a găsit în blatul de la pizza o bucată de plastic ascuțit, însă din fericire nu a ajuns să înghită. Andrei Niculae a ales să lanseze o provocare publică pentru furnizorul de pizza pentru a face o donație. Finalul este extraordinar

”Cum am transformat o amendă într-o donație de 300 de pizza? Totul a început când am comandat o pizza.  E lângă radio și sunt un fel de client fidel, deși mă știți că îmi place să testez tot felul de lucruri noi. De data asta, întâmplator am ajuns să testez o bucata de plastic ascuțit în blat”, a spus Andrei pe contul lui de facebook

”Bine că nu era prima felie că o haleam instant. Am trimis fotografia cu bucățica de plastic contului de Instagram al pizzeriei respective și prima dată am primit seen. Toți facem urât la seen așa că am postat pe story că așa te simți mai bine. Cu nervi cu tot ce e nevoie. Am fost sunat înapoi de o tipa nice care și-a cerut scuze în numele companiei și mi-a oferit banii înapoi, o comandă nouă etc. Am zis că revin. După 5-10 minute am sunat înapoi și i-am spus că voi posta o provocare pe Instagram pentru pizzeria lor și că o să le cer 200 de pizza pe care să le donăm. Să știe!

Și bomba a explodat

”În 2h de la postare a fost un BOOM. Mă sună tipa de la ei și îmi zice că au acceptat, ba chiar mai mult, pun la bătaie încă 100 de pizza mari! Double boom”. 

”După toate cele întâmplate și livrarea celor 300 de pizza rămân cu mulțumiri tuturor celor care au înțeles ideea mea, aceea că dintr-o greșeală care poate deveni doar o amendă putem încerca ceva nou”, a mai spus Andrei. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel