Andrei Leonte, în doliu. Primul câștigător X Factor trece prin momente cumplite: "S-a stins..."

Data publicării:
Andrei Leonte, sursa instagram
Descriere foto: Andrei Leonte, sursa instagram

Andrei Leonte trece prin momente grele, după ce una dintre cele mai dragi persoane din viața lui a decedat.

Andrei Leonte, primul câștigător de la X Factor, trece printr-o adevărată dramă. Bunicul artistului s-a stins din viață fulgerător, pe patul de spital. Anunțul trist a fost făcut chiar de artist. Potrivit spuselor lui, bunicul său s-ar fi infectat cu virusul care a împânzit o lume întreagă.

”Vineri am vorbit pentru ultima dată cu bunicul meu. era în spital, speriat și oarecum deznădăjduit și l-am sunat toți ca să-l încurajăm. marea provocare în acel moment era faptul că nu mânca. eu i-am zis că dacă vrea mă duc și la emisiuni, la Maruță, la Neatza, să îl rog și din televizor să mănânce. m-am simțit prost după aia, m-am gândit că poate am pus presiune pe el. dar aș fi încercat orice și cumva speram să îl amuze. mi-a zis că o să încerce să mănânce.”, a spus Andrei Leonte pe Instagram.

Artistul este extrem de afectat de moartea bunicului său, mai ales că avea o relație specială cu acesta. Andrei Leonte a povestit că ultima dată când a vorbit cu el i-a spus că nu mai poate să recite poezii, așa cum o făcea altădată. Din păcate, ieri s-a stins din viață, iar acum familia lui Andrei Leonte se pregătește să-l conducă pe bărbat pe ultimul drum.

”M-a întrebat ce mai fac, i-am zis că alerg prin București și că aștept să se facă bine ca să-mi mai spună poezii. îi plăcea foarte mult să recite când se înveselea. acum mi-a zis că nu mai poate spune poezii. Ieri s-a stins. până în acest moment eram aproape toți. poza familiei era aproape întreagă. de ieri am început să ne ducem”, a mai scris câștigătorul X Factor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel