Andrei Garici este câştigătorul sezonului 10 iUmor. Delia: ”Îți prevăd un viitor strălucit!”

Data publicării:

Preferatul juraţilor în semifinala iUmor a fost şi preferatul publicului în marea finală a show-ului, difuzată aseară la Antena 1.

 Andrei Garici este câştigătorul celui de-al zecelea sezon iUmor, la Antena 1. 


Încă din audiții, Andrei Garici a primit numai cuvinte de laudă, mai ales că scena iUmor a fost prima pe care a urcat pentru a face stand-up. ”Îți prevăd un viitor strălucit!”, i-a spus Delia, uimită de calitățile de comediant ale concurentului.  Cu toate acestea, în semifinala iUmor, Andrei nu a reușit să facă aceeași impresie bună, chiar dacă era atât de sigur că numărul său despre amintiri din copilărie va funcționa, încât își pregătise și un roast pentru marea finală! 

 Jurații i-au mărturisit că reprezentația sa nu îl va trece în etapa următoare, dar i-au oferit ocazia să încerce din nou cu numărul pregătit pentru finală. Astfel, de la agonie la extaz, Andrei Garici i-a uimit pe jurați cu un număr acid și foarte bine scris, așa că a prins ultimul loc printre finaliștii celui de-al zecelea sezon iUmor. 


Aseară, marele câştigător iUmor a surprins cu un număr de stand-up comedy de excepție, moment ce a scos la iveală talentul și spontaneitatea celui care a obținut marele trofeu iUmor din sezonul 10. Momentul de stand-up a fost unul extrordinar, care a reușit să îi facă pe jurații să aștepte cu sufletul la gură și să savureze din plin fiecare glumă a lui.

Finala celui de-al zecelea sezon a avut nu mai puțin de 12 concurenți trimiși de jurați la votul publicului, iar Andrei s-a ”luptat” cu cei mai buni concurenți din acest sezon: Alexandru Ghețan, Alin Bourașu, Daria Ștedania Brenda, Doru Nicuț, Florin Gherghe, Gabriel Dumitriu, Marie Janette, Nae Nicolae, Radu Carbon, Ștefania Costache și Vlad Bieltz. 


Câștigătorii iUmor de până acum sunt: Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul II), Doina Teodoru (sezonul III), Ana Maria Caliţa (sezonul IV), Andrei Cojocaru (sezonul V), Irena Boclincă (sezonul VI), Mukinka (sezonul VII), Edi Vacariu (sezonul VIII) și Andrei Ungureanu (sezonul IX). 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel