Andrei Garici, fără secrete, la Oracolul vedetelor/ VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Andrei Garici este invitatul Rominei Băluță în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News, iar Andrei Garici pășește în platoul nostru.

Andrei Garici este câștigătorul sezonului zece iUmor. Comediantul a reușit să câștige marele premiu și să ajungă la inimile telespectatorilor datorită umorului său specific. Când stai de vorbă cu Andrei Garici, este imposibil să nu ai mai tot timpul zâmbetul pe buze. Și la fel și el. Când povestește despre el, o face cu seninătate. Este relaxat și reușește să transmită o stare de bine. Andrei Garici este din București și are 43 de ani. Se mândrește cu o carieră de succes în industria publicității, este vocea din reclame, iar creativitatea este la ea "acasă".

Andrei Garici, fără secrete, la Oracolul vedetelor

Andrei Garici a fost invitatul Rominei Băluță, într-o nouă ediție a emisiunii „Oracolul vedetelor”, acolo unde a vorbit despre experiența iUmor, dar și despre stand-up-ul din România. Comediantul recunoaște că nu a vrut să participe la iUmor, însă pandemia l-a determinat să își încerce norocul. 

„Am câștigat iUmor acum patru sezoane și a fost neașteptat și spun asta pentru că nu mă așteptam să câștig și nici măcar nu am vrut să particip, de fapt. Echipa iUmor mă bătea la cap, m-au văzut în club, au văzut pe rețelele de socializare ce postam eu și mă tot invitau să merg să particip. Le-am spus frumos că nu vreau să particip, pentru că eu fac asta din pasiune, nu să particip la concursuri. După a venit pandemia și stând acasă plictisit, am zis să mă duc, să mai ies din casă. Și așa am ajuns să particip la iUmor, că altfel nu mă duceam. Acolo m-am dus cu lecțiile pregătite, mi-am pregătit toate cele trei numere și m-am dus foarte relaxat, adică nu m-am dus să câștig, m-am dus să particip și să am lecțiile făcute”, a povestit Andrei Garici, în exclusivitate pentru Spectacola și DC NEWS. 

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 8 decembrie, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro +și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                    

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                        

 

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                    

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                       

Site: https://www.spectacola.ro/                        

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola      



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel