Andrei Duban a slăbit 13 kilograme într-o lună. Cum a reușit actorul să ajungă la greutatea dorită

Data publicării:
Andrei Duban, sursa instagram
Descriere foto: Andrei Duban, sursa instagram

Andrei Duban a dezvăluit cum a reușit să scape de 13 kilograme într-o lună.

Andrei Duban l-a uimit pe Cătălin Măruță, după ce a apărut în platoul emisiunii cu 13 kilograme mai slab. Prezentatorul Tv a rămas surprins de transformarea miraculoasă a actorului. Acesta a dezvăluit și cum a reușit să scape de kilogramele în plus. Mai exact, Andrei Duban a făcut o operație bariatrică.

”Am slăbit de la 98 -100 de Kg. Am slabit 13 Kg într-o luna. Acum o lună aveam 100 de KG. Am slabit natural, cu ajutorul unui prieten. Mi-am taiat stomacul, se numește bariatrie. Am intrat marți în clinică și vineri am ieșit. Operația a fost anestezie totală. Acest tip de operație este unul eficient.

Acum din două guri de mancare ma satur. Iau și vitamine, mănânc absolut orice, dar puțin, pentru că simti ca te saturi. Înainte, trigliceridele erau pe pereti, colesterolul la fel, aveam probleme și cu tensiunea. Acum inima și-a revenit, mi-am dat un reset organismului. Sunt alt om. Dincolo de kilograme, e vorba și de încrederea în sine, de cand sunt casatorit nimeni nu m-a mai numit ”slabanogule”, acum soția mea se simte amenințată”, a spus Andrei Duban, care a ales să poarte în platou, azi, o cămașă de mărimea S, mărime pe care mărturisește că nu a mai avut-o din copilărie", a spus Andrei Duban în emisiunea La Măruță.

Andrei Duban a pus un pariu anul trecut cu Cătălin Măruță că va slăbi și iată că a căștigat pariul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel