Andrei Caramitru, prima reacție după moartea tatălui său. Fiul actorului este îngenuncheat de durere

Data actualizării: | Data publicării:
Ion Caramitru, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ion Caramitru, sursa foto Facebook

Andrei Caramitru, fiului regretatului actor Ion Caraitru, a avut o primă reacție după ce tatăl său s-a stins din viață fulgerător.

Vestea morții actorului Ion Caramitru a întristat o lume întreagă. Regretatul actor era internat la spitalul Elias de o lună de zile din cauza unei infecții în sânge. Acesta s-a stins din viață duminică, 5 septembrie.  Ion Caramitru a fost internat de urgență în spital în urmă cu câteva săptămâni, din cauza unor stări febrile. Starea actorului s-ar fi agravat din cauza unei infecții cu un stafilococ.

La patru zile după tragica veste, Andrei Caramitru, fiu regretatului actor, a avut și el o primă reacție legată de tragedia care s-a năpustit asupra familiei sale. Acesta a ținut să le mulțumească oamenilor pentru sutele de mesaje și oamgii aduse celui care a bucurat zeci de mii de oameni cu umorul său. 

Totodată, Andrei Caramitru, a transmis detalii despre înmormântarea tatălui său și și-a anunțat internauții că în cadrul Teatrului Național București s-a amenajat un loc dedicat lui Ion Caramitru.

„Mulțumim din suflet, atat eu cât și familia, pentru mesajele primite și pentru gândurile pe care atâția dintre voi le-ați împărtășit in aceste momente grele de despărțire. Ceremoniile vor fi vineri. Pentru cei care vor sa se reculeagă înainte, exista în foaierul TNB un loc dedicat memoriei lui.„, a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de facebook.

„Înmormântarea va avea loc vineri, 10 septembrie, de la ora 12:00, pe Aleea Actorilor a cimitirului Bellu (Serban Vodă), este mesajul transmis de TNB.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel