Andrei Caramitru, confesiuni dureroase, la doi ani de la moartea tatălui său, Ion Caramitru: ”A fost un șoc. Adevărul este că acea infecție...”

Ion Caramitru, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ion Caramitru, sursa foto Facebook

Andrei Caramitru a vorbit despre cauza morții tatălui său, la doi ani de la decesul acestuia. 

Vestea morții actorului Ion Caramitru a întristat o lume întreagă. Regretatul actor era internat la spitalul Elias de o lună de zile din cauza unei infecții în sânge. Acesta s-a stins din viață anul trecut, pe 5 septembrie.  Ion Caramitru a fost internat de urgență în spital din cauza unor stări febrile. Starea actorului s-ar fi agravat din cauza unei infecții cu un stafilococ.

Andrei Caramitru, confesiuni dureroase, la doi ani de la moartea tatălui său, Ion Caramitru

Chiar dacă timpul trece, fiul lui Ion Caramitru este distrus de durere și nu înțelege de unde a luat tatăl său infecția care i-a adus sfârșitul. 

„Adevărul este că acea infecție în sânge, care a dus în cele din urmă la moartea tatei, nu știm de la ce a pornit. Poate fi foarte bine o chestiune mai veche, o infectare cu te miri ce, căruia nu i s-a dat niciun fel de importanță, sau poate fi și ceva contactat prin spital, care să-i fi agravat situația. Încă sunt confuz în această chestiune atât de delicată!', a precizat Andrei Caramitru pentru CANCAN.RO.

Andrei Caramitru recunoaște că a făcut tot posibilul ca tatăl său să rămână în viață, însă nu s-a găsit rezolvarea problemei cu care s-a confruntat. 

„Dacă am fi avut, încă de atunci, vreo suspiciune, orice, aș fi ieșit public și aș fi spus lucrurilor pe nume. Dar nu e cazul. Vreau să știți că am făcut pentru tata tot ce s-a putut profesional și omenește vorbind. Au trecut pe la el, la spital, specialiști de renume din România care i-au analizat situația și au încercat ceea ce au crezut că ar putea fi cel mai bun remediu. Unul dintre ei, un medic român, vă pot asigura că a venit de bună voie, fiindcă nu-i cerusem asta până la momentul venirii sale. În plus, am apelat, prin diverse mijloace, la opinia unor reputați specialiști din Austria și Statele Unite. Pur și simplu nu s-a găsit rezolvarea favorabilă a problemei', a mai spus Andrei Caramitru.

Andrei Caramitru, devastat de moartea tatălui său

Fiul regretatului Ion Caramitru a sperat până în ultima clipă că tatăl său va rămâne în continuare lângă familia sa. 

„Nu ne-am așteptat deloc la un asemenea deznodământ trist. Nici tata, nici noi, ceilalți. Multă vreme am crezut că în cele din urmă vom învinge. Dar foarte probabil a contat și vârsta tatei, să nu uităm că avea 79 de ani, dar și oboseala pe care o acumulase. Foarte probabil că organismul său ar fi reacționat altfel dacă ar fi fost mai tânăr și mai puțin obosit. Dar asta este viața!', mai spune același Andrei Caramitru.

„Pentru mine moartea tatei a fost un șoc”

Atât Andrei, cât și mama sa sunt distruși de durere. Fiul lui Ion Caramitru recunoaște că cel mai greu îi este mamei sale, care și-a pierdut omul pe care l-a iubit necondiționat. 

„Pentru mine moartea tatei a fost un șoc. Nu pot să mă pun în locul mamei care și-a pierdut partenerul de viață, pe acel cineva căruia i-ai stat alături mai bine de 50 de ani și cu care ai avut și doi copii. Erau extrem de apropiați și vă pot asigura că i-am surprins deseori vorbind despre multe lucruri, așa cum puține cupluri pot face asta în ziua de astăzi', a conchis Andrei Caramitru pentru sursa menționată mai sus.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 25 aug 2023, 08:30 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience