Andrei Bănuță, susținut de tatăl Andrei Măruță în carieră: Este primul care a crezut în visul meu

Data publicării:
EXCLUSIV

Andrei Bănuță a vorbit despre viața profesională, cât și despre cea personală, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola.

Andrei Bănuță este unul dintre cei mai noi artiști din România care a cucerit deja topurile muzicale. Printre colaborările pe care le are în portofoliu până acum, se numără și una cu Theo Rose, care a venit într-un moment în care acesta nu se aștepta deloc. În exclusivitate pentru Spectacola, Andrei ne-a mărturisit faptul că știa din copilărie că aceasta este cariera pe care o va urma, fiind extrem de susținut de părinții lui pentru a-și urma visul. 

"Muzica pentru mine este cel mai frumos dar pe care l-am primit. Spun că l-am primit pentru că nu îmi aduc aminte momentul în care am ales eu să mă apuc de muzică, deci cred că nu eu sunt responsabil pentru decizia asta. Sunt recunoscător pentru că și eu am fost ales să am misiunea asta atât de frumoasă.", a spus Andrei Bănuță pentru Spectacola

Părinții săi nu l-au descurajat nicio clipă, fiind alături de el la orice pas.

"Părinții mei au luat-o ca atare. Nu-mi amintesc niciun sfat punctual pe care să îl fi primit, știu doar că au fost acolo pentru mine de fiecare dată și că au tras împreună cu mine, de multe ori mai mult decât se putea, de fapt, pentru ca visul ăsta al meu să prindă contur, mai târziu culoare, și tot așa. Faptul că au fost acolo trup și suflet a valorat mai mult decât orice sfat primit vreodată, de la oricine.", ne-a mărturisit artistul.

Ce spune Andrei Bănuță despre experiența de a filma cu Maia Morgenstern

Videoclipul piesei lansat cu Theo Rose, "Spune-mi mamă", o are ca protagonistă pe marea actriță Maia Morgenstern. Andrei Bănuță a fost extrem de fericit pentru că a avut ocazia să filmeze alături de aceasta, descriind experiența ca fiind una inedită.

"O experiență inedită și emoționantă. Vă spun sincer, energia doamnei Maia este ceva venit, parcă, din altă lume. Cum am mai spus, a jucat dumneaei atât de bine, încât a făcut să pară că și noi știm cu ce se mănâncă arta căreia doamna Maia îi face cinste atât de frumos!", ne-a spus el.

Care sunt oamenii ce l-au ajutat pe artist în carieră

Andrei Bănuță se declară a fi o persoană extrem de norocoasă, pentru că, din momentul în care și-a dorit să urmeze această carieră, i-au sărit în ajutor mai multe persoane cunoscute. Printre acestea se numără chiar și tatăl Andrei Măruță, la adresa căruia artistul are doar cuvinte de mulțumire.

"Am avut noroc și când vine vorba despre oamenii care mi-au apărut în cale când m-am lansat. Primul care a crezut în visul meu a fost tatăl cântăreței Andra. Iubesc și respect mult familia Mihai și Măruță. Mai târziu, Matteo a fost cel care a venit către mine și lângă care am construit mare parte din ce însemn eu acum. Omul ăsta m-a văzut, de multe ori, mult mai mare decât m-am văzut vreodată eu, tocmai de asta și în prezent lucrăm împreună la Mattman Music, cu toată echipa de acolo, care, nu doar la nivel declarativ, mi-a devenit o altfel de familie.", a spus el pentru Spectacola.

Andrei Bănuță a avut probleme cu kilogramele în plus

Artistul se declară a fi un adevărat fan al mâncării și, din această cauză, a avut o perioadă în care a cântărit chiar 105 kilograme. Acesta spune că i-a fost destul de dificil să slăbească, pentru că mâncarea îl făcea extrem de fericit.

"A fost greu pentru că mâncam din pasiune. Iubeam să mănânc, mă făcea tare fericit. Am ales să mă opresc pentru că, într-un punct, am simțit că nu mai puteam eu să controlez nimic. Mă culcam cu gândul la ce voi mânca dimineața următoare.", a spus el.

Tocmai din acest motiv, Andrei Bănuță mărturisește că a fost și victima bullying-ului, la un nivel destul de ridicat.

"Da, am fost, dar nu la un nivel agresiv. Era de așteptat ca oamenii să sesizeze faptul că aveam mai multe kilograme decât era normal, dar când am înțeles că singura variantă este să râd cu ei, sau înaintea lor, de treaba asta, am simțit că am luat puterea bullying-ului și ajunsese să nu mă mai afecteze.", ni s-a confesat el.

Cântărețul a trecut prin mai multe drame

Artistul a trecut prin extrem de multe drame, de-a lungul timpului, care l-au marcat destul de tare. La vârsta de doar 6 ani și-a pierdut fratele mai mare, iar acum doi ani sora sa s-a stins din viață. Acesta spune că la prima pierdere suferită, părinții au încercat să-l menajeze, realizând mai târziu gravitatea lucrurilor.


"Părinții mei au încercat să mă menajeze. Au făcut tot ce au știut ei mai bine să simt cât mai puțin tot ce se întâmpla atunci și cred că și eu eram prea mic să-mi dau seama ce se întâmpla în profunzime. Mare fiind, ani mai târziu, am înțeles lucrurile diferit.", a spus Andrei Bănuță.

Artistul nu i-a pierdut doar pe cei doi frați, ci și pe mama sa, care a suferit o tumoră extrem de gravă la sân. El avea doar 12 ani atunci, iar cel mai mare regret al său rămâne faptul că aceasta nu l-a văzut strălucind pe scenă.


"Mi-ar fi plăcut să știu ce are de spus. Este un exercițiu de imaginație care nu cred că poate să aibă un răspuns în totalitate veridic, date fiind circumstanțele. Sper doar că n-am dezamăgit.", ne-a mărturisit Andrei Bănuță.

Lucruri neștiute despre Andrei Bănuță

"Eu sunt cam „prost de gură”, spun mai de toate. Trei lucruri mai noi despre mine ar fi că: 1. Devin dependent de muncă, ușor, ușor; 2. Devin din ce în ce mai pasionat de sport, lucru pe care nu-l aveam până de curând; 3. Mă abțin cu greu de la mâncare. Îmi place în continuare să mănânc, doar că acum aleg să am mai multă grijă. De multe ori nu-mi iese"., a conchis artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel