Andrei Aradits, DISPERAT după ce soția sa a plecat de acasă pentru câteva luni: "E groaznic, e urât"

Data publicării:
Andrei Aradits și soția, sursa instagram
Descriere foto: Andrei Aradits și soția, sursa instagram

Andrei Ardits a făcut primele declarații, după ce soția sa a plecat de acasă pentru câteva luni. Actorul a rămas doar cu fiul său. 

Andrei Aradits a declarat, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, că este disperat, după ce soția sa a plecat pentru câteva luni în India, pentru niște cursuri de Yoga. Actorul a rămas acasă doar cu fiul său, în vârstă de 16 ani, și recunoaște că îi este extrem de greu.

 

„E groaznic, sunt disperat. Eu aveam… Cu somnul nu e o problemă, ci cu astea… Eu aveam undeva, în mintea mea de soț, că în casă, știi cum e, se împart lucrurile, tu faci aia, tu faci aia. Zic eu că undeva la 30% fac și eu. De când a plecat soția mi-am dat seama că procentajul ăsta nu e neapărat cinstit, pentru că eu mai mult de 3%, 5% nu cred că făceam. E groaznic”, a declarat actorul la PRO TV.

 

Actorul a precizat că soția sa se va întoarce abia în luna martie. însă speră să reziste fără ea până se va întoarce, mai ales că nu prea se descurcă cu treburile casnice. 

„Ea vine în martie, e nenorocire. Am așa programul. Eu mă trezesc dimineața, fiul deja a început să funcționeze singur și se scoală, i-am făcut gofre, le pune și le încălzește și apoi pleacă la școală, e ok. Dimineața, primul lucru pe care îl fac trebuie să hrănesc pisicile, sunt cinci. Le dau mâncare, curăț, apoi mă duc afară, le dau pisicilor de afară, le iau mâncarea veche, le pun mâncarea nouă, schimb apa care a înghețat, la pun apă caldă. Apoi intru, sunt ușier de pisici. După aia încep alea, trebuie să mai fac prin casă, am făcut curat. Am făcut curat! Astea erau lucruri ale soției, eu nu mă pricepeam la astea. Am descoperit că aveam și un aparat de șters praful, apoi mașina de spălat, o mai sun (n.r. – pe soție) și o întreb pe ce apăs”, a completat el.

 

Cu toate astea, cei doi comunică cu ajutorul internetului. 

„Da, cu soția mai vorbesc din când în când că are Wi-Fi și vorbim. E în India, e cu fetele de diverse naționalități, e un întreg club acolo, sunt rusoaice, elvețience, sunt toate națiile. E un camp acolo, un cult, sectă, adunare, gașcă. E cald acolo, palmieri. Mi-a spus că se plictisește, că doarme. (…)Îi e dor de mine, dar e foarte fericită. Mi se pare foarte suspect”, a mai declarat el în direct. Întrebat cum se simte singur, actorul a spus că nu prea bine. „E trist așa, n-am mai fost de mult așa, singur. E groaznic, e urât. Eric are 16 ani acum, e ok”, a încheiat el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel