Andreea Tonciu, speriată de CORONAVIRUS. Vedeta a ajuns să își terorizeze familia: "Am înnebunit"

Data publicării:
Andreea Tonciu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu, foto Instagram

Andreea Tonciu a recunoscut că este speriată de coronavirus. Mai mult decât atât, aceasta și-a terorizat și familia.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai energice apariții din showbizul românesc. Deși a lipsit o bună periodă de timp din lumina reflectoarelor, bruneta a revnit cu forțe proaspete și este foarte activă, inclusiv pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei.

Andreea Tonciu, panicată de coronavirus!

Recent, Andreea Tonciu le-a mărturisit fanilor că pandemia de coronavirus a schimbat-o foarte mult. Mai mult decât atât, vedeta a ajuns chiar să-și terorizeze familia de teama virusului care a împânzit o lume întreagă. Chiar dacă aceasta și-a făcut testul pentru a afla dacă a contractat sau nu virusul uciga, aceasta încă se teme de acest lucru.

”Dragilor, m-am simțit cam rău și din cauza atacurilor de panică pe care le fac cam des, mi-am făcut un test coronavirus și sunt negativă, mulțumesc lui Dumnezeu”, spunea atunci Andreea Tonciu.

Acum, panicată de acest virus, Andreea Tonciu se înarmează cu un test rapid ori de câte ori are vreun simptom. Aceasta a mărturisit că noaptea trecută s-a simțit rău și a ajuns să își terorizeze familia te teama infectării cu COVID-19.

”M-am trezit cu un vibe foarte bun, deși aseară mi-a fost rău. Și eu de fiecare dată, dragilor, când îmi este rău spun că am coronavirus. Deci, credeți-mă, eu am înnebunit de tot și familia am înnebunit-o și pe toată lumea. Orice simptom am, eu spun: Domane, am coronavirus, du-te ia-mi test rapid să mi-l fac! Pac, trezirea, nu se ia coronavirusul atât de ușor”, a spus Andreea Tonciu pe pagina sa de Instagram.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel