Andreea Tonciu și soțul ei au fost atacați de un bărbat înarmat: „Eram cu copilul în mașină”

Data publicării:

Andreea Tonciu  trece prin clipe de groază. Vedeta se afla în trafic, alături soțul ei, Daniel Niculescu și fetița lor, când au fost atacați de un bărbat necunoscut, înarmat cu un cuțit. 

La fața locului s-au deplasat imediat oamenii legii și o ambulanță care i-a acordat îngrijiri medicale soțului vedetei. Andreea Tonciu a filmat momentul și l-a postat pe rețelele de socializare, unde a încercat să povestească, în lacrimi, trauma prin care a trecut.

'Deci în 2020 mergi cu mașina in trafic și te ia lumea la bătaie. Deci te ia lumea la bătaie efectiv și ne atacă cu cuțitele. În ce lume trăim, în junglă? Ne atacă cu cuțitele… Mi-a atacat soțul. Eram cu copilul în mașină. Nu e posibil așa ceva, deci nu e posibil așa ceva', a spus Andreea Tonciu.


Mai mult, vedeta a reușit să-l surprindă pe atacator într-o fotografie, pe care le-a arătat-o polițiștilor dar pe care a și făcut-o publică, pentru a încerca să-i afle identitatea. 


'Poliția este în alertă! Îl caută pe acest individ care ne-a atact cu cuțite', a scris Andreea Tonciu în dreptul fotografiei cu presupusul agresor. 

Deocamdată nu se știe cine este agresorul și care a fost motivul pentru care i-a atacat familia Andreei. Poliția a deschis o anchetă și îl caută pe atacator. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel