Andreea Tonciu, scandal cu Elena Ionescu, la Survivor All Stars: „Nu mi-a plăcut atitudinea ei. Mi s-a părut deplasat”

Data publicării:

Nici bine nu a început competiția Survivor All Stars, că în tabăra Faimoșilor a izbucnit primul scandal.

Survivor All Stras a avut marea premieră pe data de 16 ianuarie, când au avut deja loc și primele probe, dar și primele conflicte între concurenți. Dacă tabăra Războinicilor pare că e caracterizată momentan de armonie, la Faimoși apele nu au fost la fel de liniștite, după prima noapte petrecută în junglă. Andreea Tonciu a fost total nemulțumită de reacția pe care Elena Ionescu a avut-o, în momentul în care bruneta și-a dorit să cheme medicul. Piciorul vedetei s-a umflat peste noapte, lucru care a făcut-o pe aceasta să se gândească la ce e mai rău. În schimb, colega sa de tabără i-a recomandat să îndure durerea și să nu-și facă griji, întrucât doar așa poate deveni cea mai puternică versiune a sa. 

„Eu am o problemă și am vrut să chem medicul. Nu mi-a plăcut atitudinea Elenei. Nu e de la oboseală, nu-mi plac mie chestiile astea. Nu am voie să pățesc ceva că dacă chem medicul ce? Mi s-a părut deplasat, zici că m-aș preface și eu chem doctorul.

Hai nu chema medicul că ești puternică. Nu e vorba să fii puternică. Nu e vorba să fii puternică. E vorba că eu am o problemă și văd că nu-mi trece. Și eu sunt foarte emotivă și bineînțeles că am început să plâng”, a spus Andreea Tonciu.


„Ei, acum cheamă doctorul. E de la oboseală. Eu ți-am zis asta pentru că vreau să te întăresc. Am vrut doar să te întăresc.”, a fost replica Elenei Ionescu. 

Te-ar putea interesa și: Cum se apără Florin Salam, după ce a fost acuzat că ar fi agresat o femeie: „Au înscenat tot”. Gestul pe care l-a făcut, după ce a ieșit din secția de Poliție

Andreea Tonciu, nemulțumită de reacția Elenei Ionescu

Spre deosebire de cântăreață, Andreea Tonciu nu vede nimic greșit în a chema medicul, pentru a evalua starea de sănătate. Mai mult, după prima zi petrecută sub cerul liber, bruneta a cedat și a spus că nu se aștepta să fie totul atât de greu, chiar dacă nu este la prima participare în această competiție. 

„Dacă eu am nevoie de medic, cum să spui că nu-l chema, că nu ai nimic. Ce-i greșit în a chema medicul? Dacă ea e obișnuită așa, că ea e puternică, să fie pentru ea, eu sunt eu, nimeni nu poate să mă condiționeze pe mine să fiu într-un fel, fiecare avem caracterul nostru. Umflătura acum e la gleznă.

Mi-e foarte greu și nu mă așteptam să fie așa de greu, totul e diferit, față de cum a fost acum 2 ani. Pentru mine e greu, cine zice că nu e greu, minte. Mie mi se pare foarte greu. Ei sunt obișnuiți poate, eu nu, eu sunt o divă, divele nu sunt obișnuit să doarmă în junglă, îmi pare rău”, a continuat Andreea Tonciu.

VEZI și: Fosta iubită a lui Marius Elisei aruncă bomba: „El a băut dintotdeauna”. Mesajele pe care le primea de la bărbat, în timp ce el era însurat cu Oana Roman

Cine participă la Survivor All Stars

Faimoșii sunt Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

De cealaltă parte, echipa Războinicilor este fomată din: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel