Andreea Tonciu recunoaște că își va lăsa fiica să pozeze complet goală: „Dacă o să vrea să fie sexy și o să pozeze cum a pozat mămica ei, de ce nu?”

Data publicării:
Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Andreea Tonciu, cunoscută pentru sinceritatea ei, a provocat controverse după ce a declarat că își va lăsa fiica, Rebecca, să pozeze complet goală în viitor, dacă își va dori să facă astfel de fotografii.

Andreea Tonciu, în vârstă de 37 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și sincere persoane din showbizul românesc. Bruneta este căsătorită cu afaceristul Daniel Niculescu și are o fetiță pe nume Rebecca, în vârstă de 7 ani. Andreea Tonciu a cunoscut rapid ascensiune, la doar 20 de ani, după apariţia la celebra rubrică „Fata de la pagina 5”.

„Dacă mai aveam corpul ăla și acum pozam”

Invitată în cadrul podcastului moderat de Bursucu, aceasta a mărturisit că nu i-a fost niciodată rușine că a fost „Fata de la pagina 5” și nici de imaginile respective. Mai mult, bruneta a mărturisit că dacă ar mai avea silueta de atunci nu ar spune nici acum „nu” unei astfel de provocări. Ea a subliniat că nu vede nimic greșit în aceste acțiuni, chiar dacă are o fetiță și este căsătorită. Andrea Tonciu a argumentat că pozele sunt deja pe internet și că nu crede că ar avea vreun impact negativ asupra fiicei sale atunci când le va vedea.

„Nu mi-a fost niciodată rușine de nimic din ce am făcut eu. Crezi că am fost singura? Mi-a plăcut. Îmi place și acum. Dacă mai aveam corpul ăla și acum pozam. Corpul îl am, dar nu mai sunt eu 90-60-90. Știu că nu mai e normal să fac asta pentru că am un copil acasă și sunt căsătorită, dar vrei să-ți zic ceva? Pozele sunt pe tot internetul. Dacă mă vede fiica mea sau dacă mă văd copiii de la școală de la fiica mea ce făceam eu acum câțiva, care e problema că mai fac și în 2024?”, a spus Andreea Tonciu, în cadrul podcastului moderat de Bursucu.

„Nu te-ai gândit niciodată că vor veni copiii la Rebecca și îi vor spune: «Uite-o pe mama ta dezbrăcată prin presă» sau «Uite ce făcea mama ta»?”, a întrebat Bursucu.

„Nu, nu m-am gândit″, a răspuns Andreea Tonciu.

Te-ar putea interesa și: „Ochii văd, inima cere”. Jean de la Craiova a recunoscut tot, după 28 de ani de căsnicie. Și-a înșelat vreodată artistul soția?

Andreea Tonciu recunoaște că își va lăsa fiica să pozeze complet goală

Bursucu a rămas uimit, după ce Andreea Tonnciu a recunoscut că nu ar avea nimic împotrivă dacă fiica sa, Rebecca, ar poza în viitor la fel ca mama ei. Bruneta a subliniat că nu consideră că pozele sexy înseamnă că faci ceva greșit și a menționat că și vedetele internaționale pozează astfel.

„Ce o să-i spui în momentul în care o să vină la tine și o să-ți spună «Mami nu te supăra, bătea vântul afară? Ce e cu pozele astea? Nu mai aveai bani de haine?»”, a declarat Bursucu.

„I-aș spune că sunt poze deocheate și că va avea și ea voie să facă când va fi mai mare. Asta o să-i spun″, a declarat Andreea Tonciu.

„O să-i dai voie?!”, a întrebat Bursucu.

„Normal. De ce să nu-i dau voie? Eu sunt o persoană foarte sinceră. Poate o să fiu acuzată de chestiile astea, dar nu mă interesează hate-ul pe mine. Eu zic ceea ce simt și exact ceea ce fac eu și ce am să fac. Normal că dacă copilul meu o să vrea să fie sexy și o să pozeze cum a pozat mămica ei, de ce nu? Dacă ești sexy și pozezi sexy asta înseamnă că faci ceva greșit?! Nu! Vedetele mari, de afară, fac chestia asta”, a mai precizat Andreea Tonciu.

Te-ar putea interesa și: Maria Constantin, la capătul puterilor din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă: „Vreau să îmi revin”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel