Andreea Tonciu, pusă la zid de fanii, după ce a postat o poză cu sora ei: „Înainte de operații mai semănați?”. Cu ce replică le-a răspuns vedeta/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Tonciu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu, foto Instagram

Andreea Tonciu a ajuns ținta criticilor pe rețelele de socializare, după ce a postat o fotografie rară cu sora ei, Lorena. 

Andreea Tonciu face ce face și ajunge din nou în atenția fanilor. Recent, vedeta a postat o fotografie alături de sora ei, Lorena,  iar cu această ocazie, bruneta le-a cerut părerea admiratorilor, dacă cele două seamănă sau nu. Pe lângă mesajele frumoase cu aprecieri, au existat și câțiva care le-au taxat dur pe cele două.

 

Unul dintre comentariile răutăcioase a venit din partea unui internaut, care a spus că cele două seamănă pentru faptul că au fost la același medic estetician, nu pentru faptul că sunt surori. Mai mult decât atât, fanii din mediul online au acuzat-o pe Andreea Tonciu  că și-ar edita prea mult imaginile postate pe rețelele de socializare și că s-ar machia prea mult.

„Operate la același doctor, normal că semănați. Pune-ți o poză cu voi înainte de operații. / Aveti foarte multa cosmetica pe fata, pielea nu poate sa respire saraca / Normal că semanati toate intre voi astea botoxate si siliconate... Pune o poza cu voi inainte de operatii ca sa vada lumea ce frumoase erati / Vaii, astea doua zici ca sunt păpuși de plastic / Aveti acelasi doctor si hair stylist?! / V-ati operat la același doctor, nu?”, sunt câteva dintre comentariile primite de Andreea Tonciu pe Instagram.

La scurt timp, Andreea Tonciu le-a dat și o replică răutăcioșilor:  „Daaaa care este problema ta?”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tonciu Andreea (@tonciuandreeaoficial)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel