Andreea Tonciu, primele declarații după ce a ajuns pe patul de spital. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Data publicării:
Andreea Tonciu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu, sursa instagram

Andreea Tonciu a făcut primele declarații după ce a ajuns la perfuzii. Vedeta a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă. 

Andreea Tonciu și-a îngrijorat fanii după ce s-a fotografiat pe patul de spital, cu branula în mână. Vedeta nu a mărturisit ce s-a întâmplat, însă astăzi a decis să le spună urmăritorilor săi, pe rețelele de socializare, cu ce probleme de sănătate se confruntă. Se pare că bruneta a răcit foarte rău și a fost nevoită să meargă la spital pentru a face o perfuzie, care să o pună cât mai repede pe picioare.

”Bună dimineața s-a trezit răceala din mine dragilor. Să stiți că sunt răcită, bine, mi-a mai trecut, dar îmi revin cât de curând”, a spus Andreea Tonciu pe Instagram.

 

Vedeta le-a mai spus fanilor că este în drum spre medicul estetician, deoarece vrea să își mai facă câteva injectări la nivelul feței.

”Trebuie să plec că am o super programare, trebuie să-mi fac fața. Trebuie să mă duc să mă mai injectez. Vă pup”, a mai spus bruneta.

 

Andreea Tonciu este decisă să își facă operații estetice în valoare de miide euro

 

Vedeta a făcut un calcul, iar schimbarea ei de înfățișare ar costa în total câteva zeci de mii de euro. 


„Trebuie să mă operez să-m fac blefaroplastie, mi s-au lăsat pleoapele, dar îmi e frică de anestezie. Vreau să-și fac mai multe intervenții, am aproape 36 de ani. 


Mai bine îmi face anestezie totală. Costă 50-60 de mii de euro toate intervențiile estetice pe care mi le doresc eu. Vreau să-și fac blefaroplastie, vreau schimb mamar, vreau liposucție, vreau să-mi bag grăsime în posterior, vreau cat eyes (n.r. intervenție estetică de alungire a formei ochilor), vreau să-mi fac pomeții, cearcănele, buzele, șanțurile, gușa. Nasul nu mai vreau. Nu vreau să mă mai recunoască telefonul. Soțul o să fie mândru, trebuie să vină iar să mă ceară de nevastă, să-mi dea alt inel și să facem altă nuntă. Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total. Mi-a luat șase ani să-mi fac rinoplastia pentru că mi-a fost frică”, a dezvăluit vedeta la Kanal D. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel