Andreea Tonciu își dorește operații estetice în valoare de 60 de mii de euro: „Nu vreau să mă mai recunoască telefonul”

Andreea Tonciu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu, sursa foto Instagram

Andreea Tonciu a dezvăluit ce operații estetice își mai dorește. Vedeta spune că vrea să se schimbe total. 

Andreea Tonciu a fost criticată ani la rând pentru nasul ei. Vedeta spune că înainte de a deveni vedetă nu era complexată de acel aspect dar din cauza comentariilor negative ajunsese să se vadă urâtă. A sunat imediat medicul și a trecut peste frica pe care o avea. Andreea Tonciu are implant mamar și acid în buze.


„Începuse multă lume să mă jignească și la televizor mi se vedea mult mai mare (n.r. nasul). Eram într-o seară în oglindă, mă machiam și mă vedeam urâtă.


Atunci am zis că trebuie să-mi operez nasul. Am pus mâna pe telefon și am vorbit cu medicul și i-am spus că daca nu-mi face luni programare, eu nu ma mai operez. M-am dus în Turcia și luni m-am operat”, a declarat Andreea Tonciu la Teo Show. 


Andreea Tonciu își dorește și alte operații estetice. Vedeta a făcut un calcul, iar schimbarea ei de înfățișare ar costa în total câteva zeci de mii de euro. 


„Trebuie să mă operez să-m fac blefaroplastie, mi s-au lăsat pleoapele, dar îmi e frică de anestezie. Vreau să-și fac mai multe intervenții, am aproape 36 de ani. 


Mai bine îmi face anestezie totală. Costă 50-60 de mii de euro toate intervențiile estetice pe care mi le doresc eu. Vreau să-și fac blefaroplastie, vreau schimb mamar, vreau liposucție, vreau să-mi bag grăsime în posterior, vreau cat eyes (n.r. intervenție estetică de alungire a formei ochilor), vreau să-mi fac pomeții, cearcănele, buzele, șanțurile, gușa. Nasul nu mai vreau. Nu vreau să mă mai recunoască telefonul. Soțul o să fie mândru, trebuie să vină iar să mă ceară de nevastă, să-mi dea alt inel și să facem altă nuntă. Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total. Mi-a luat șase ani să-mi fac rinoplastia pentru că mi-a fost frică”, a dezvăluit vedeta la Kanal D. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 06 oct 2021, 20:41 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience