Andreea Tonciu, în doliu. Vedeta a pierdut încă o persoană dragă: "Îmi pare enorm de rău că nu am mai apucat să vorbesc cu el"

Data publicării:
Andreea Tonciu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu, sursa instagram

Andreea Tonciu trece printr-o perioadă grea. Recent, vedeta a pierdut și o persoană dragă din familie.

Andreea Tociu traversează o perioadă grea din viața ei. Bruneta a mărturisit că în ultima perioadă, lucrurile merg foarte prost în viața ei, iar problemele de sănătate nu îi dau pace.

Sunt foarte supărată, nu mă simt bine… sunt umflată pe partea dreaptă pentru că am probleme cu urechea. Am fost la spital şi m-au trimis acasă. Medicul care m-a consultat mi-a dat câteva recomandări şi un tratament. Cred că în vacanţă m-am îmbolnăvit. M-am jucat cu fiica mea în piscină şi am simţit cum mi-a intrat apa în ureche. În weekend am mers toată ziua cu aerul condiţionat la maxim şi cel mai probabil am agravat situaţia”, a povestit Andreea Tonciu pentru Cancan.

 

Andreea Tonciu, în doliu!

 

Pe lângă problemele de sănătate cu care se confruntă, Andreea Tonciu a declarat că un alt necaz s-a abătut asupra familiei sale. Mai exact, unchiul său a decedat în urma unui atac cerebral. De asemenea, vedeta a mărturisit că regretă faptul că nu a apucat să-și vadă unchiul pentru ultima dată.

„Sâmbătă am avut câteva filmări la Constanţa şi am vrut să trec în vizită pe la unchiul meu. Părinţii mei m-au sunat şi mi-au spus că el nu se simte bine şi m-au sfătuit să trec să îl văd. Îmi pare enorm de rău că nu am mai apucat să vorbesc cu el, am terminat foarte târziu treaba, voiam sa ajung acasă pentru că eram obosită şi m-am gândit să nu îl mai deranjez nici pe el la ora aia târzie. Din păcate după atacul cerebral pe care l-a suferit a murit. Nici nu pot să îţi explic cât de mult regret că nu am trecut în seara aia pe la el…”, a mai dezvăluit Andreea Tonciu pentru sursa citată.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel