Andreea Tonciu, de urgență pe masa de operație: ”Am zis că mor. Acum sunt bandajată”. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Tonciu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Tonciu, instagram

Andreea Tonciu a trecut prin momente dificile, după ce a ajuns de urgență pe masa de operație. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat. 

Andreea Tonciu a ajuns de urgență pe masa de operație. Vedeta a lipsit de pe rețelele de socializare, iar fanii s-au întrebat ce se întâmplă cu aceasta. Ulterior, bruneta a revenit și le-a povestit urmăritorilor săi ce s-a întâmplat. Andreea Tonciu a mărturisit că a ajuns pe mâna medicilor din cauza unor probleme la ochi. Mai exact, vedetei i-a apărut un fel de coș lângă ochi, însă nu l-a băgat in seamă. 

După ce a mers la un salon, cosmeticiana i-a umbla la acel semn, iar în scurt timp i s-a umflat ochiul foarte rău, ajungând pe mâna medicilor, de urgență. 

Andreea Tonciu: „ Mi s-a umflat ochiul și dedesupt și pleoapa, zici că eram bătută”

”Am avut în jurul ochiului ca o cărniță crescută, nu știu ce era concret. Era exact cum se termină ochiul, n-am umblat la ea, iar înainte să plec la mare, acum două săptămâni, m-am dus la mine în cartier să mă pensez la cosmeticiana care mă pensează și a umblat la el. Atât a fost! L-a declanșat și a crescut atât de mare, mi s-a umflat ochiul și dedesupt și pleoapa, zici că eram bătută”, a spus Andreea Tonciu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Andreea Tonciu, de urgență la spital în urmă cu câteva luni

Andreea Tonciu și-a băgat fanii în panică, după ce a postat o fotografie în mediul online, în care aceasta era la spital. Ora era una extrem de târzie, trecută de miezul nopții, semn că bruneta a trebuit să ajungă de urgență la spital, în urma unor probleme de sănătate. Andreea Tonciu a ținut să clarifice situația, imediat după ce a ieșit din unitatea medicală, spunând faptul că, de data aceasta, are probleme cu ochii. Fosta concurentă de la Survivor le-a explicat fanilor că a ajuns pe mâinile specialiștilor, din cauza unor dureri foarte mari.

"Da dragilor. Nu am scăpat de una, dau de alta. Bineînțeles, iar am ajuns la spital, dar acum cu o problemă oftalmologică. Am ochii super injectați. Vreau să îmi spuneți dacă sunteți curioși să mă întrebați ce am pățit. La ora aceasta eu sunt în drum spre casă și sper să mă lase durerile, pentru că toată ziua m-au durut ochii.", a mărturisit Andreea Tonciu în mediul online.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel