Andreea Tonciu, de urgență cu fetița la spital: "Sper ca totul să fie ok"

Data publicării:
Andreea Tonciu, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Tonciu, sursa instagram

Andreea Tonciu a ajuns cu fetița la spital, după ce aceasta s-a simțit rău. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat.

 

Andreea Tonciu trece prin momente grele, după ce a ajuns cu fetița ei pe mâna medicilor, după ce aceasta s-a simțit rău.

Fetița vedetei a acuzat stări de răceală, dureri în gât, dar și o durere nazală. Imediat după ce micuța i-a spus mamei sale că nu se simte bine, aceasta nu a mai pierdut timpul și a plecat de urgență cu fetița la spital pentru a vedea cauza problemei.

Andreea Tonciu le-a povestit și fanilor cele întâmplate și le-a promis că o să-i țină la curent cu starea micuței.

''Din păcate, Reby nu s-a simțit bine toată noaptea și vom merge la doctor. Să vedem cum stau lucrurile, iar după am o grămadă de treabă de făcut. Sper ca totul să fie ok'', a spus Andreea Tonciu pe Instagram.

La scurt timp, Andreea Tonciu a revenit cu primele detalii despre starea fetiței de sănătate. Aceasta și-a liniștit fanii spunându-le că este vorba doar de o bacterie pe care micuța a luat-o dintr-o piscină. Doctorul i-a recomandat doar un tratament.

''Dragilor, Rebecca este foarte bine, nu are niciun virus, a luat o bacterie din piscină și stă acasă să se trateze. Dar este foarte bine, asta mă bucură foarte mult și vă mulțumesc pentru mesaje și că sunteți alături de mine, când sunt într-o pasă mai proastă'', și-a anunțat Andreea Tonciu prietenii virtuali.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel