Andreea Tonciu, cu ochii în lacrimi la mormântul bunicii. Vedeta este devastată de durere/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Tonciu este devastată de durere după moartea bunicii sale. Vedeta a izbucnit în lacrimi la mormântul celei mai dragi ființe din viața ei.

Andreea Tonciu trece prin cele mai grele momente, după ce una dintre cele mai dragi persoane din viața ei s-a stins din viață. La scurt după ce bunica ei s-a stins din viața, Andreea Tonciu îi simte lipsa și suferă enorm. Aceasta a avut o relație foarte strânsă cu bunica ei, motiv pentru care vestea că aceasta a decedat, a venit ca un trăsnet pentru Andreea Tonciu.

Invitată în platoul emisiunii Teo Show, Andreea Tonciu a povestit cu ochii în lacrimi cât de atașată a fost de bunica ei și cât de mult îi simte lipsa. Mai mult decât atât, astăzi bunica ei ar fi împlinit 81 de ani.

"Toată lumea mă știe o fire foarte veselă, foarte vulcanică, dar nimeni nu știe cu adevărat cum este Andreea Tonciu. Sunt foarte sensibilă, extrem de sensibilă(...) Bunica mea m-a crescut de mică, toate poftele mi le-a făcut , tot ce voiam, aia îmi dădea, tot ce îi spuneam, executa. Am stat cu ea în casă, ea m-a crescut  și pentru mine a fost atât de greu să știu că nu mai este.(...) Regret enorm de mult că nu mă duceam la ea foarte des, sau dacă mă duceam, nu îmi plăcea cum o vedeam și începeam să am gânduri și să plâng." a spus Andreea Tonciu la "Teo Show", de pe Kanal D.

Andreea Tonciu a mărturisit că a și visat-o, motiv pentru care a simțiti să mergă la  mormântul ei pentru a-i aprinde o lumânare și pentru a-i da ceva  de pomană.

"Acum două zile am visat-o . Ea știe foarte bine că atunci când a murit tataie, mie îmi era foarte frică , locuiam în casa aceea și îmi era foarte frică. Niciodată nu mi s-a arătat în vis  ca să mă să mă sperie. Acum două zile am visat-o foarte frumos și nu m-am speriat. Nu mi-a spus absolut nimic. Se uita în ochii mei și zâmbea." a mai spus Andreea Tonciu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel