Andreea Tonciu critică femeile care au apelat la operații estetice: „Eu nu prea am operații estetice, cum sunt astea botoxate la față”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Tonciu a lansat un mesaj critic la adresa femeilor care apelează la intervenții estetice și la filtre, deeși recunoaște că și ea a trecut pe la medicul estetician și își editează pozele.

Andreea Tonciu s-a revoltat, pe Instagram. Vedeta le critică pe femeile care au apelat la operații estetice, în condițiile în care și ea are câteva la activ. Pe lângă operația la nas, fosta asistentă TV și-a injectat și ceva acid hialuronic în buze și a șters câteva riduri de pe chip. Deși recunoaște că își editează fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare, ea critică femeile care apelează la filtre și la botox. 

 

„Bună dimineața! Da, mă consider scumpă foc, pentru că la vârsta pe care eu o am, nu prea am operații estetice, cum sunt astea botoxate la față. Nu se mai vede nasul, atâta aveți botul. Și vă mai și editați pozele, și eu mi le editez, dar voi vi le editați și sunteți strâmbe în poze, cum facem?! Cum facem, mă, cu voi? Cm facem, că nu e ok. Și mai și ”eu nu fac, eu nu dreg, eu sunt virgină”. Băi, treziți-vă, băi, fetelor la realitate că sunteți vai de capul vostru!”, a spus Andreea Tonciu pe  Instagram.

 

Vedeta nu s-a oprit la a jigni femeile care apelează la filtre și bisturiu. Ea a criticat și femeile care vin în București din provincie, cărora le-a dat și un sfat: să fie mai finuțe.


 „Veniți în București să ce? De ce nu stați acolo la voi, de unde sunteți voi? Veniți în București să ce? Eee, eu știu de ce. Lăsați botul ăla. Fiți mai finuțe. Se poartă finețea. (...) Se poartă de mult, dar na. Vă dau și eu ca sfat, în 2023 să fiți mai finuțe. Ce-ar fi să vă dezumflați toate? Ar fi ceva să vă dezumflați toate, să nu mai stați în botul ăla. Nu se mai vede fața de botul ăla”.

 

 

Criticată de fani pentru că își editează pozele

 

Recent,  vedeta a reușit decât să fie ținta criticilor. Andreea Tonciu a fost aspru criticată în mediul online, după ce a postat o fotografie editată.

”Ador să mă las pozată în acest loc minunat.”, a fost textul scris de Andreea Tonciu în dreptul pozei de pe Instagram. 

 

Chiar dacă vedeta era extrem de mulțumită de felul în care arată și de locul în care este în vacanță, fanii n-au iertat-o nicio clipă.

„Fără supărare, dar ai exagerat cu photoshop-ul, ți-ai mutat capul mult prea în față.. știm că-ți place să te ”fotoshopezi”, dar măcar fă-o corect”,

„Să știi că pielea de pe mâini te dă de gol. Degeaba vrei să pari tot mai tânără și mai frumoasă, că vârsta își spune cuvântul”,

”Când te vedem așa cum arăți tu în realitate?”, au fost doar câteva dintre comentariile negative primite de Andreea Tonciu. Se pare că bruneta nu acceptă astfel de remarci la adresa aspectului ei fizic, pentru că, la scurt timp, a șters toate părerile negative de la fotografia care a creat vâlvă pe Instagram.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel