Andreea Tonciu, clipe de groază după ce fiica ei a avut nevoie de îngrijirile medicilor: „De 3 ore am sunat la salvare”

Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital cu fiica ei, Rebecca. Vedeta a așteptat salvarea 3 ore. 

Andreea Tonciu trece prin clipe grele după ce fiica ei, Rebecca a avut nevoie urgentă de îngrijirile medicilor. În urmă cu doar o lună de zile fiica vedetei a ajuns la spital  cu o răceală puternică. Soția lui Daniel Niculescu le-a explicat internauților că micuța este puțin bolnăvioară, însă, din fericire, nu e atât de grav. 


"Sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată, de fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală, pot spune. Vă pup!", povestea Andreea Tonciu la acea vreme, pe o rețea de socializare. 


Acum, bruneta a fost nevoită să sune la salvare deoarece fiica ei se simțea rău. Micuța Rebecca a fost nevoită să aștepte 3 ore, iar mama ei a făcut totul public pe rețelele de socializare pentru a trage un semnal de alarmă. 


"De trei ore am sunat la salvare. Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit. Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept.", le-a transmis bruneta urmăritorilor ei, pe contul de Instagram.


Andreea Tonciu nu le-a dezvăluit fanilor de ce a ajuns cu fiica ei la spital, dar a postat un clip video în care se poate observa cum cea mică este pe patul de spital și primește ingrijirile medicilor. 

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 16 aug, 13:15 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play