Andreea Tonciu, clipe de groază după ce fiica ei a avut nevoie de îngrijirile medicilor: „De 3 ore am sunat la salvare”

Data publicării:

Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital cu fiica ei, Rebecca. Vedeta a așteptat salvarea 3 ore. 

Andreea Tonciu trece prin clipe grele după ce fiica ei, Rebecca a avut nevoie urgentă de îngrijirile medicilor. În urmă cu doar o lună de zile fiica vedetei a ajuns la spital  cu o răceală puternică. Soția lui Daniel Niculescu le-a explicat internauților că micuța este puțin bolnăvioară, însă, din fericire, nu e atât de grav. 


"Sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată, de fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală, pot spune. Vă pup!", povestea Andreea Tonciu la acea vreme, pe o rețea de socializare. 


Acum, bruneta a fost nevoită să sune la salvare deoarece fiica ei se simțea rău. Micuța Rebecca a fost nevoită să aștepte 3 ore, iar mama ei a făcut totul public pe rețelele de socializare pentru a trage un semnal de alarmă. 


"De trei ore am sunat la salvare. Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit. Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept.", le-a transmis bruneta urmăritorilor ei, pe contul de Instagram.


Andreea Tonciu nu le-a dezvăluit fanilor de ce a ajuns cu fiica ei la spital, dar a postat un clip video în care se poate observa cum cea mică este pe patul de spital și primește ingrijirile medicilor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel